Βοσνιάδης: “Ήταν μια κακή παρένθεση- συνεχίζουμε την προσπάθεια”

Συντάκτης: Share:

Ο τεχνικός του ΑΟΧ/ Κισσαμικού Αλέκος Βοσνιάδης αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από τον Ηρόδοτο κάνοντας λόγο για  μια κακή παρένθεση μετά από συνεχόμενα παιχνίδια, στα οποία είχαμε καλή παρουσία. λέγοντας πως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου έχουν ως εξής:

«Ενα κακό παιχνίδια για εμάς, στο οποίο προηγηθήκαμε και από εκεί και πέρα με το άγχος να μεταφέρεται στην πλευρά του αντιπάλου δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε. Κάναμε πάλι μια αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο, τον Αρναρέλλη. Είπαμε να κρατήσουμε την μπάλα σωστά και να έχουμε την αυτοπεποίθησή μας, την ηρεμία στο αμυντικό κομμάτι, καθώς ξέραμε ότι ο αντίπαλος στο δεύτερο ημίχρονο θα επιτεθεί με όλους τους τρόπους, ώστε να βρούμε φάσεις για να μπορέσουμε να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Δυστυχώς, ήμασταν πολύ νευρικοί, ακόμη κι όταν είχαμε τη μεγάλη φάση στο 0-1, ενώ πήγαμε μόνοι μας με τον τερματοφύλακα, κατορθώσαμε να στείλουμε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ μπορούσαμε να έχουμε κι άλλη μια επιλογή στην πάσα. Ο αντίπαλος από εκεί και μετά δεν είχε να χάσει και πολλά, μετέφερε το παιχνίδι και από μια στατική φάση δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να επανέλθει στο παιχνίδι.

Απαγορεύεται με μια τριάδα κεντρικών αμυντικών να δεχτούμε τη φάση που δεχτήκαμε από τον Πίντο, ο οποίος γύρισε κι έφυγε εύκολα στην πλάτη μας. Οταν δεν έχεις καθαρό μυαλό και αρχίζουν και σφίγγουν οι καταστάσεις, δεν μπορείς να είσαι όπως πρέπει και να ανταποκριθείς στην πίεση του αντιπάλου και σε πράγματα που έπρεπε να βγάλουμε μέσα από τις δυσκολίες του παιχνιδιού, είναι φυσιολογικό να χάσεις ό,τι έχεις στα χέρια σου και να μην πάρεις ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.

Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα μας βάλει στο να μιλήσουμε, να μεταφέρουμε πράγματα στα παιδιά, ώστε να μπορέσουμε γρήγορα να επιστρέψουμε στις καλές μας εμφανίσεις. Ηταν μια κακή παρένθεση μετά από συνεχόμενα παιχνίδια, στα οποία είχαμε καλή παρουσία. Συμβαίνουν κι αυτά στο ποδόσφαιρο. Θα δώσουμε τη μάχη μας για να είμαστε όπως πρέπει στο επόμενο παιχνίδι. Γιατί μπορεί να φαντάζει εύκολο το ότι ξεκολλήσαμε από τις θέσεις και δεν έχουμε μεγάλη ανάγκη βαθμών, πραγματικά όμως τα πράγματα δεν ξέρουμε πώς είναι, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει τι πρωτάθλημα θα παίξουμε του χρόνου, δεν έχουν ξεκαθαρίσει ποιες θέσεις θα υπάρχουν, αλλά είμαστε μια ομάδα, η οποία πρέπει να παλεύει για να αποφύγει τις κάτω θέσεις, να είναι μέσα στη 10άδα και από εκεί και μετά να βελτιώσει και τη βαθμολογική της θέση. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, ούτε προς τα πάνω, ούτε προς τα κάτω. Το κυριότερο είναι ότι η ομάδα πρέπει να βρίσκεται στις θέσεις που για κάθε ενδεχόμενο μπορεί να προκύψει τη νέα χρονιά οτιδήποτε. Ηρεμα λοιπόν να δούμε τα επόμενα παιχνίδια…

Ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, με την Κέρκυρα, ευκαιρία να το κερδίσουμε».