Βοσνιάδης: “Κέρδισε δίκαια ο Εργοτέλης- μας έλειπε ο Κουσκουνάς”

Συντάκτης: Share:

Παρά την ήττα της ομάδα του ο προπονητής του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού, Αλέκος Βοσνιάδης παραδέχθηκε  την ανωτερότητα του Εργοτέλη  λέγοντας στην Συνέντευξη τύπου στο Παγκρήτιο Στάδιο ότι κέρδισε δίκαια ο Εργοτέλης, ενώ στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά  δήλωσε «Σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο πηδώντας πολύ ψηλά γνωρίζοντας τι κάνει ακριβώς η ομάδα του Εργοτέλη, να μην της επιτρέψουμε να χτίσει το παιχνίδι από την άμυνά της. Μας δόθηκε η ευκαιρία σε κάποιες φάσεις που έγιναν λάθη να τις εκμεταλλευτούμε και να προηγηθούμε, αλλά τις πετάξαμε πολύ εύκολα. Μετά το 20λεπτο άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και πραγματικά είχαμε πρόβλημα στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου 45λέπτου. Είπαμε να ξεκινήσουμε δυνατά το δεύτερο μέρος, αλλά σε μία ολιγωρία, στην οποία χάσαμε και τη μεσαία γραμμή και τους αμυντικούς, που δεν βγήκαν να αντιμετωπίσουν το σουτ και άφησαν χώρο στον Τσέλιο να κάνει μια διαδρομή και να σουτάρει, ενώ είχαμε πει να μην επιτρέψουμε τέτοια σουτ, δεν το κάναμε. Κάναμε γρήγορα τις αλλαγές για να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να βάλουμε και πιο ξεκούραστα παιδιά για επιθετική ώθηση, κάναμε δύο φάσεις, αυτή του Ρίσκι και το δοκάρι του Φαζού, αλλά δεν ισοφαρίσαμε. Από εκεί και μετά το παιχνίδι πήγε υπέρ του Εργοτέλη. Σε τέτοια παιχνίδια, όταν είναι σε τέτοια κατάσταση τα γήπεδα, όταν σου παρουσιάζονται οι φάσεις, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Το έκανε σε μία από τις λίγες του φάσεις ο Εργοτέλης και πήρε δίκαια το ματς. Το θέλαμε πολύ το ματς, αφού αν το παίρναμε θα άλλαζε κατά πολύ η βαθμολογική μας θέση. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με στόχο πάντα τη νίκη και την καλύτερη δυνατή κατάταξη στο τέλος».

Μας έλειπε ο Κουσκουνάς

«Αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα. Στο πρωτάθλημα της Football League δεν θα κάνεις 20 τελικές για να σκοράρεις. Οι ομάδες που έχουν αποτελεσματικότητα είναι ψηλά στη βαθμολογία. Πρέπει να το βελτιώσουμε. Έχει κουράσει πολυ αυτό, ο ΑΟΧ Κισσαμικός έπρεπε να είναι αλλού βαθμολογικά. Όταν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες, είναι φυσιολογικό να αρχίσει να φθείρεται η αυτοπεποίθησή σου. Πατάμε πολύ πάνω σε αυτό. Είμαστε καλή ομάδα. Έλειπε βέβαια και ένας παίκτης που θα βοηθούσε στην αποτελεσματικότητα (Κουσκουνάς), αλλά γίνονται και αυτά. Θέλουμε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα. Στον δεύτερο γύρο που είναι σε εξέλιξη αυτό πρέπει να φτιάξουμε. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη».