Βοσνιάδης: Σημαντική νίκη για μας

Συντάκτης: Share:

Ο τεχνικός του ΑΟΧ/ Κισσαμικού Αλέκος Βοσνιάδης, χαρακτήρισε σημαντική νίκη αυτή κόντρα στον Απόλλων Λάρισας, ενώ αποκάλυψε και την μεταγραφή Μουμίν, προανναγγέοντας και άλλες μεταγραφές

Μετά την νίκη μίλησε στην συνέντευξη τύπου λέγοντας

«Σημαντική νίκη για εμάς. Πρέπει να βρούμε τέτοιες νίκες, είτε εντός έδρας είτε εκτός, για να ξεκολλήσουμε από τη χαμηλή θέση που βρισκόμαστε, που όπως έχω πει πολλές φορές είναι άδικη για εμάς. Η ομάδα έπρεπε να έχει και καλύτερη συγκομιδή και καλύτερη θέση.

Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο, ο οποίος είναι πολύ επιθετικός μέσα στην έδρα του, όπου δημιουργεί φάσεις. Προσπαθήσαμε να κόψουμε τους παίκτες που θα ανέβαζαν την μπάλα προς τα πάνω, καθώς υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Τα πήγαμε πολύ καλά, νομίζω ένα σουτ έκαναν στο πρώτο ημίχρονο. Βρήκαμε τις φάσεις μας, κάναμε τις τελικές μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο με καθαρό σκορ, ξεκινώντας είπαμε να βρούμε μια ακόμη φάση για να τελειώσει το παιχνίδι και βγήκαμε αρκετές φορές στην αντεπίθεση, αλλά δεν ήμασταν προσεκτικοί στην τελική πάσα. Ήρθε ένα ακόμη γκολ, μετά το 80’, και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι θα έχουμε καλή συνέχεια και θα ανέβουμε αρκετά στον βαθμολογικό πίνακα. Ήρθα σε μια ομάδα, η οποία μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά πάντα πίστευα από την αρχή και με την έρευνα που είχα κάνει ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να φτάσει ψηλά. Υπάρχει μια πολύ καλή διοίκηση γύρω μας, η οποία σε πείθει για να κάνεις πράγματα. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι η ομάδα μας είναι εδώ και σήμερα το βράδυ θα ανακοινωθεί μια πολύ καλή μεταγραφή για εμάς. Πιστεύω ότι θα κάνουμε πράξεις όσα είπαμε, εγώ από τη μεριά και η διοίκηση από τη δικιά της και τα επόμενα χρόνια, αφού φέτος πετύχουμε μια θέση, όπου θα είναι πιο ψηλά, να μπορέσει η ομάδα να πάει εκεί που ονειρεύεται.

Ευχαριστώ τα παιδιά, πολύ σημαντικό στον τομέα της αυτοπεποίθησης για την ομάδα και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Απόλλων Λάρισας και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο».

Για τη μεταγραφή που θα πραγματοποιήσει:

«Υπάρχει ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι μέσος και είναι από αυτούς που λέμε που θα κάνουν τη διαφορά και πιστεύω ότι όπου να ναι θα ανακοινωθεί».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου:

«Είναι χαρά μας που περάσαμε σε αυτή τη φάση και σε αυτό έχει μερίδιο και ο προηγούμενος προπονητής γιατί αυτός την πέτυχε. Σίγουρα να αντιμετωπίζεις ομάδες σαν την ΑΕΚ είναι γιορτή και σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα θέλει να δείξει ότι υπάρχει εκεί. Ξέρουμε, όμως, ότι οι ομάδες της Football League έχουν ημερομηνία λήξης στο Κύπελλο. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί με την ΑΕΚ και από εκεί και ύστερα να δούμε την πορεία μας, πως θα βελτιώσουμε τη θέση μας και θα πετύχουμε τον στόχο μας».