Διαψεύδει η ΠΑΕ Καβάλα για Άγγελο Χαντί

Συντάκτης: Share:
Διαψεύδει η ΠΑΕ Καβάλα για Άγγελο Χαντί

Πήρε θέση η ΠΑΕ Καβάλα για τη φημολογία περί αποχώρησης του Άγγελου Χαντί διαψεύδοντας το  σχετικό δημοσίευμα αθλητικού site της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 με αφορμή δημοσίευμα αθλητικού site της Αθήνας περί της αποχώρησης του ποδοσφαιριστή Άγγελου Χαντί ή οποιουδήποτε άλλου παίκτη με το ίδιο ή διαφορετικό ονοματεπώνυμο, από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, διευκρινίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι όποια λύση συνεργασίας ανακύψει θα έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την αγωνιστική παρουσία του και με κριτήρια τα οποία κινούνται γύρω από τον άξονα αυτό.

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 κατά γενική ομολογία είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός ο οποίος εκπέμπει υγεία εντός και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας, δείγμα της οικονομικής συνέπειας που διακρίνει τη διοίκηση της. Μία συνέπεια αξιοπρόσεκτη που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση την ώρα που κάποιες άλλες ομάδες αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά στα βασικά λειτουργικά τους έξοδα.

Κατόπιν όλων αυτών θεωρούμε ότι τέτοια δημοσιεύματα τα οποία ενδεχομένως έντεχνα να αφήνουν υπονοούμενα θέλοντας να συνδέσουν τη λύση της συνεργασίας κάποιου παίκτη μας με οικονομικά θέματα, όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά πέφτουν στο κενό.

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θα συνεχίσει να λειτουργεί με ήθος, αξιοπρέπεια κυρίως με την απαιτούμενη συνέπεια προς όλους, συνεχίζοντας να αντιστέκεται σε οποιαδήποτε μιζέρια χαρακτηρίζει ορισμένους κύκλους ποδοσφαιρικών manager.

Καλή χρονιά με υγεία.

 

Διαψεύδει η ΠΑΕ Καβάλα για Άγγελο Χαντί

Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 ευχαριστεί τα Λιπάσματα Νέας Καρβάλης

Με  ανακοίνωση  που εξέδωσε ο  ΑΟΚ ευχαριστεί την επιχείρηση Λιπάσματα Νέας Καρβάλης για την  οικονομική στήριξη στην ομάδα .

Αναλυτικά

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αισθάνεται την ανάγκη δημόσια να ευχαριστήσει την επιχείρηση Λιπάσματα Νέας Καρβάλης και τη Διευθύντρια της κα Θεοδώρα Κουλουρά για την οικονομική στήριξη τους στην ομάδα μας».

 

 

Στις εγκαταστάσεις του Κρυονερίου έγινε η τελευταία προπόνηση του έτους για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, σε εορταστικό κλίμα και με ψητά εδέσματα, με την Καβάλα να δημοσιεύει φωτογραφίες στα social media

Scroll Up