Διπλή γιορτή στην Τρίγλια (vid)

Συντάκτης: Share:

Τα γενέθλια των, Γρηγόρη Ευθυμιάδη και Στάθη Σαρβανίδη  που αμφότεροι κατάγονται από το γειτονικό Λάκκωμα γιόρτασε η Τρίγλια, κάνοντας  πάρτι έκπληξη, με ευχές και τούρτες.

 

Μέσα σε ευχάριστο και ενθουσιώδες κλίμα  μετά την παρθενική νίκη για φέτος, με 2-0 κόντρα στον Ασπρόπυργο το γιόρτασαν ανάλογα οι παίκτες της Τρίγλιας  που προσδοκούν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Βέροια.

 

Γιατί,  οι παρέες γράφουν ιστορία !!”

Εκτός από την συνέχεια στον αριθμό της φανέλας, ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης φορά το 7 και ο Στάθης Σαρβανιδης το 8, αμφότεροι οι εκ Λακκώματος καταγόμενοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, έχουν και τα γενέθλιά τους σε κοντινές ημερομηνίες. Τι καλύτερο λοιπόν, με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του Γρηγόρη και τα πρόσφατα 28 Σεπτεμβρίου του Στάθη, από το να πραγματοποιηθεί μια μικρή γιορτή προς τιμήν τους, απ' όλους τους συμπαίκτες τους το προπονητικό team , αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας !! Πάνω απ'όλα Π. Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ σημαίνει μια πολύ αγαπημένη οικογένεια και αυτές οι ευχάριστες στιγμές το αποδεικνύουν περίτρανα !! Χρόνια Πολλά και πάλι στους εορτάζοντες με υγεία και ευτυχία, όπως και σε όλους τους συντελεστές αυτής της καταπληκτικής παρέας !! Γιατί, ως γνωστόν οι παρέες γράφουν ιστορία !!

Gepostet von TRIGLIA P.O.T am Mittwoch, 9. Oktober 2019

 

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα της Χαλκιδικής:

Εκτός από την συνέχεια στον αριθμό της φανέλας, ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης φορά το 7 και ο Στάθης Σαρβανιδης το 8, αμφότεροι οι εκ Λακκώματος καταγόμενοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, έχουν και τα γενέθλιά τους σε κοντινές ημερομηνίες. Τι καλύτερο λοιπόν, με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του Γρηγόρη και τα πρόσφατα 28 Σεπτεμβρίου του Στάθη, από το να πραγματοποιηθεί μια μικρή γιορτή προς τιμήν τους, απ’ όλους τους συμπαίκτες τους το προπονητικό team , αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας !! Πάνω απ’όλα Π. Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ σημαίνει μια πολύ αγαπημένη οικογένεια και αυτές οι ευχάριστες στιγμές το αποδεικνύουν περίτρανα !! Χρόνια Πολλά και πάλι στους εορτάζοντες με υγεία και ευτυχία, όπως και σε όλους τους συντελεστές αυτής της καταπληκτικής παρέας !! Γιατί, ως γνωστόν οι παρέες γράφουν ιστορία !!”.

 

 

 

Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχονται Χρόνια Πολλά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γρηγόρη Ευθυμιάδη, που έχει σήμερα τα γενέθλια του

 

Η  ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη με ανεβασμένο ηθικό και πίστη στις δυνάμεις της θα διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα στην Βέροια  ενώ η  διοίκηση να ανακοινώνει τη διοργάνωση εκδρομής με τιμή τα 10 ευρώ.

 

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up