Έκαναν “χαρακίρι” οι μαυραετοί και θέλουν γλυκειά εκδίκηση στον Βόλο

Συντάκτης: Share:

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στους κόλπους της Δόξας Δράμας για την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας και την ήττα  του Σαββάτου από τον ΑΟ Τρικάλων  με ανατροπή.

Ήταν  το πιο δυσάρεστο απόγευμα για τους Δραμινούς που παραβρέθηκαν στο γήπεδο. Μια ήττα ντροπιαστική , καθώς εάν κέρδιζε αυτό το ματς η Δόξα θα μπορούσε να διεκδικήσει την β΄ θέση , αλλά έκαναν  «χαρακίρι»  μόνοι τους.

Οι Δραμινοί φίλαθλοι δεν συγχωρούν την γκάφα  με τον Βόλο, αλλά και τις ήττες από τον Ηρόδοτο και από τον ΑΟ Τρικάλων εντός έδρας , και το δείχνουν με την απουσία τους από τις εκδηλώσεις της ομάδας με την μικρή προσέλευση στο γήπεδο.

 

Απογοητευμένος ασφαλώς είναι και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ  Γιάννης Μπύρος  ο οποίος με γραπτή του δήλωση ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει στις 31 Μαϊου , αλλά δεν είναι άμοιρος ευθυνών και ο ίδιος για τις επιλογές του . Όλοι αναγνωρίζουν ότι δαπάνησε πολλά χρήματα για την Δόξα , αλλά δεν του βγήκε ο Βεργέτης  από τον οποίο είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες , ενώ και κάποιες αποχωρήσεις παικτών όπως του Μαρκόπουλου που δόθηκε στην Καβάλα , αλλά και του Κουσκουνά που σκοράρει  διαρκώς με τον Κισσαμικό  ήταν αισθητές για τους «μαυραετούς».

Στα εναπομείναντα παιχνίδια οι Δραμινοί θα πρέπει να καταβάλλουν μια ύστατη προσπάθεια  για να τερματίσουν στην ψηλότερη  θέση , ώστε  να έχουν τουλάχιστον ήσυχη την συνείδηση τους .

Την Κυριακή τους δίδεται η μεγάλη ευκαιρία να πάρουν την εκδίκηση τους κόντρα στον Βόλο που τους τσάκισε την ψυχολογία καθώς εάν και κέρδισαν το ματς με 2-1 το έχασαν στα χαρτιά  από μια αμέλεια . Η υπόθεση βέβαια εκκρεμεί στην εφέσεων για την Δόξα Δράμας και είναι λυπηρό που μετά από ένα ολόκληρο γύρο δεν βγήκε μια τελεσίδικη απόφαση που θα δικαιώνει την Δόξα .

Δείτε Επίσης

Scroll Up