Ελπίζει στην ανάκαμψη ο Αιγινιακός

Συντάκτης: Share:

Αποφασισμένοι να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα είναι οι παίκτες του Αιγινιακού για να ξεκολλήσουν από την δυσάρεστη θέση του ουραγού στην βαθμολογία.Η ομάδα ενισχύθηκε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τους Πλακάλο, Γρανάδος, Βελκόσκι, Παπάζογλου και Χρυσαφόπουλο και ελπίζεται να κάνει μια αξιοζήλευτη συλλογή βαθμών στην συνέχεια για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Ο Αιγινιακός αναχωρεί αύριο  ενισχυμένος για την δοκιμασία στην Σπάρτη   εν όψει του αγώνα της Κυριακής (3/2, 15.00) στη Λακωνία.

Οι”  κυανόλευκοι” στην κυριολεξία βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο καθώς προέρχονται από πέντε συνεχόμενες ήττες και θέλουν  την νίκη για να ελπίζουν  . Ο τεχνικός Μιρσάντ Γιονούζ θα έχει διαθέσιμα όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα καθώς θα είναι στην αποστολή οι  Σοφιάνης, Αλ Χαρντάν, Βλαχομήτρος και Καπετάνος.   Τα δελτία τους εκδόθηκαν και είναι στο χέρι του Σκοπιανού αν θα τους πάρει στην αποστολή. Απών  θα είναι  o τραυματίας  Σάββας Τοπαλίδης που υπέστη θλάση, ενώ επανέρχονται αφού  εξέτισαν  τις ποινές τους   οι Στέφανος  Πολύζος  και Γιάννης Τσολακίδης.