Ενεργοποιείται η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Αιγινιακό για Τόλιο

Συντάκτης: Share:

Την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών επέβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο στην ΠΑΕ Αιγινακός, αφού δεν εξοφλήθηκε η επιδικασθείσα χρηματική ποινή απαίτησης του Θανάση Τόλιου .

Ο πρώην γκολκίπερ του Αιγινιακού που αγωνίζεται φέτος στην Νίκη Αγκαθιάς απαιτεί τα οφειλόμενα χρήματα του από τα δεδουλευμένα εξαντλώντας όλα τα νομικά όπλα που διαθέτει προκειμένου να πάρει τα χρήματα του.

Στην ομάδα της Πιερίας έχει δοθεί περιθώριο τριών εργάσιμων ημερών για να εξοφλήσει τον πρώην τερματοφύλακά της.

Ωστόσο, με ανακοίνωση της η Football League γνωστοποίησε ότι η ποινή ενεργοποιήθηκε καθώς οι «κυανόλευκοι» δεν πλήρωσαν τον ποδοσφαιριστή. Παρόλα αυτά τους δόθηκε νέα προθεσμία μέχρι τις 5 Απριλίου για να το πράξουν και να πάρουν πίσω τους βαθμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ.  αριθμ. : 49/22-03-2019 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. και στη FOOTBALL LEAGUE την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΤΟΛΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, από την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παράγραφος 54) αν η Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α., προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Χωρίς Πολύζο, Γιαλαμούδη με Τρίκαλα

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα της ομάδας εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΑΟ Τρίκαλα θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Πολύζος και ο τραυματίας Γιαλαμούδης, ενώ ακόμη δεν γύρισε ο Αλ Χαρντάν από το Μπαχρέιν