Ένταλμα σύλληψης για παίκτη που πήρε η Παναχαϊκή! (vid)

Συντάκτης: Share:

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Record», της Σκοτίας μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη έχει ο νεοαποκτηθείς Τυνήσιος στόπερ της Παναχαϊκής Μπιλέλ Μόσνι.

Οι αρχές της Σκοτίας εξέδωσαν  ένταλμα σύλληψής για τον 31χρονο αμυντικό γιατί δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο με αποτέλεσμα, οι αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψής του.

Στο παρελθόν  είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ  όταν το 2015  μετά το φινάλε του αγώνα Μάδεργουελ – Ρέιντζερς (3-0) γρονθοκόπησε τον αντίπαλό του, Λι Έργουιν.

Ο τελευταίος επεδίωξε να του δώσει το χέρι και όταν ο Μόσνι αρνήθηκε, τον έσπρωξε στην πλάτη. Ο Τυνήσιος αντέδρασε έντονα, τον… ξυλοφόρτωσε και τιμωρήθηκε με ποινή επτά αγωνιστικών.

Ωστόσο, πέρυσι τον Απρίλιο ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των Αχαιών συνελήφθη, ως ποδοσφαιριστής της Νταντί τότε, για επικίνδυνη οδήγηση και το δικαστήριο είχε οριστεί για τον περασμένο μήνα.

Ο Μόσνι δεν έδωσε το «παρών» στη δίκη, με αποτέλεσμα οι αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψής του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Ρέιντζερς είχε παραχωρήσει στον μουσουλμάνο ποδοσφαιριστή ειδικό δωμάτιο για να προσεύχεται, ενώ του είχε δοθεί και σχετική άδεια, προκειμένου να προσέρχεται με καθυστέρηση στις προπονήσεις της Παρασκευή.

Scroll Up