Εντείνονται οι κινήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου με το μυαλό στην Ε.Ε. της ΕΠΟ

Συντάκτης: Share:
Εντείνονται οι κινήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου με το μυαλό στην Ε.Ε. της ΕΠΟ

Με το μυαλό στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία πιθανότατα θα αποφασίσει για αναδιάρθρωση στις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συνεχίζουν τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας.

Λείπουν πολλά ακόμη κομμάτια για να συμπληρωθεί το παζλ, ωστόσο, στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται, κάνουν στοχευμένες κινήσεις και προσπαθούν να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας τους ποδοσφαιριστές εκείνους που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του παιχνιδιού που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Περικλής Αμανατίδης. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ κινούνται για την απόκτηση Ελλήνων, αλλά και ξένων ποδοσφαιριστών, ενώ αξίζει να τονίσουμε, πως αυτή τη στιγμή όλες οι θέσεις των ξένων παικτών είναι κενές. Κι αυτό, καθώς όλοι οι ξένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι στον Ολυμπιακό αποτελούν παρελθόν (Ιμπάν Ράντι, Χαβιέ Κλεμέντε, Χουλιάν Ναβαλόν, Αντερσόνιο Ενγκομπά).

Πέρα από τους έξι παίκτες που αποκτήθηκαν (Παντελής Ριζογιάννης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Ιάσων Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπακώστας, Γιώργος Λαδάς και Δημήτρης Ζιάκας), έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκους» και οι Στάθης Ρόκας, Νίκος Μπουτζίκος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Στάθης Βασιλούδης, Θωμάς Γραικός, Γκενάντι Ξενοδόχοφ, ενώ αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και ο Λόρι Κέρη. Ο τελευταίος εδώ και μέρες είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Θωμά Μακρή, με το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι πολύ καλό και να υπάρχει θέληση για συνέχιση της συνεργασίας.

Πηγή:goalpost.gr

Scroll Up