Φεράντο: Πρέπει να είμαστε ομάδα μετά απο κάθε αποτέλεσμα

Συντάκτης: Share:

Ο προπονητής του Βόλου Χουάν Φεράντο έμεινε ικανοποιημένος από την άμεση αντίδραση των ποδοσφαιριστών του μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Ο Ισπανός κόουτς πως οι παίκτες του  ήταν συγκεντρωμένοι  στο ματς με  τον Αιγινιακό και έφτασαν δίκαια  στο 4-1. Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε σχετικά «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είχαμε σε όλη τη διάρκεια τον έλεγχο του παιχνιδιού και κάναμε πολλές ευκαιρίες και φτάσαμε σε ένα μεγάλο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λογικό να μην έχουμε απαιτούμενη συγκέντρωση που υπήρχε στα πρώτα 45 λεπτά επειδή είναι εβδομάδα που έχει τρία διαδοχικά ματς. Τώρα αρχίζουμε την προετοιμασία μας για την Κυριακή και τον αγώνα με τον Αήττητο που έρχεται αμέσως μετά τον Αιγινιακό. Είναι σημαντικό να έχουμε καλή αποκατάσταση ώστε να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας».

Πόσο σας επηρέασε η ήττα από τον Ηρακλή την προηγούμενη αγωνιστική;

«Μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή εξήγησα κάποια πράγματα στους ποδοσφαιριστές μου και ξέραμε πως θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Είναι φυσιολογικό αυτό επειδή υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα. Μέχρι τώρα έχουμε τέλεια συμπεριφορά από τους ποδοσφαιριστές μετά από κάθε αποτέλεσμα και τώρα συνεχίζουμε για να κρατήσουμε την διαφορά που έχουμε. Τόνισα στους ποδοσφαιριστές μου πως μετά από κάθε αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε ομάδα».