Φιλικό τεστ στην Μεσσαρά με τις Μοίρες ο Εργοτέλης

Συντάκτης: Share:

Φιλικό αγώνα θα δώσει την Παρασκευή στην Μεσσαρά  ο Εργοτέλης κόντρα στις Μοίρες .

Ο τεχνικός  Νίκκι Παπαβασιλείου θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του,  ενώ  θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει και όσους δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Η ενημέρωση του Εργοτέλη αναφέρει σχετικά :

Στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητιου σταδιού πραγματοποιήθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας. Η προπόνηση προσαρμόστηκε βάση του φιλικού παιχνιδιού που θα δώσει αύριο (10/5) ο Εργοτέλης στις 6 το απόγευμα στις Μοίρες απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη αποστολή θα μεταβεί στην Μεσαρά με τον Νικόδημο Παπαβασιλείου και τους συνεργάτες του να ετοιμάζονται να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχουν στην διάθεση τους.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα στο οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έλαβαν μέρος και παίκτες από την Κ19 του συλλόγου μας ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα ακολούθησε κορόιδο ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό όπου βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει το καθιερωμένο στοίχημα που θέλει τους ηττημένους να κερνούν γλυκά τους νικητές γεγονός που προσδίδει πάντα στο παιχνίδι μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Scroll Up