Γερές βάσεις στην Βέροια – Δεκαπλάσιο το μετοχικό κεφάλαιο

Συντάκτης: Share:
Γερές βάσεις στην Βέροια - Δεκαπλάσιο το μετοχικό κεφάλαιο

Αρκετά ανοιχτά και κρίσιμα  θέματα έχει αυτή την στιγμή η ΒΕΡΟΙΑ, αφού οι άνθρωποί της. μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη,  κινούνται πλέον σε τρία μέτωπα, που αφορούν γενικά την λειτουργία της, αλλά και την αγωνιστική της ενίσχυση, προκειμένου:

α) Να τελειώσει με την μετατροπή του Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ σε ΠΑΕ, αφού η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο είναι επαγγελματική.

β) Να βελτιώσει τον χλοοτάπητα του Δημοτικού γηπέδου της πόλης, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα, όπως και τους αγωνιστικούς χώρους των δύο γηπέδων στο αθλητικό της κέντρο του Ταγαροχωρίου και συγχρόνως

γ) Να στηθεί  ένα αξιόλογο αγωνιστικά σύνολο, με γεμάτο ρόστερ, το οποίο θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της FOOT BALL LEAGUE, μιας και ο στόχος της «Βασίλισσας» τη νέα περίοδο είναι ένας και μοναδικός, η άνοδος στην  SUPER LEAGUE.

300.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Ξεκίνησαν με εντολή των αδελφών Μπίκα, οι διεργασίες για την μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ και  την υπόθεση ανέλαβαν ο Βεροιώτης δικηγόρος Νίκος Μπιζάκης, νομικός σύμβουλος των επιχειρήσεων Μπίκα και ο επίσης Βεροιώτης οικονομολόγος Κυριάκος Τσαλουχίδης, που είναι και ο οικονομικός σύμβουλος του Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ.

Το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου στην νέα ΠΑΕ θα είναι πολύ μεγαλύτερο, από αυτό που είναι υποχρεωμένη να έχει μία νεοσύστατη ΠΑΕ, που βάσει νόμου είναι 30.000 ευρώ και θα κυμαίνεται μεταξύ των 250.000 και 300.000 ευρώ.

Πηγή- φωτο:kerkidasport.gr

Scroll Up