Γιονούζ: Η νίκη μας ισοδυναμεί με εξάποντο

Συντάκτης: Share:

Ο προπονητής του Αιγινιακού Μιρσάντ Γιονούζ ικανοποιημένος για την πρώτη νίκη της ομάδα του δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟΧ/ Κισσαμικό ότι αυτή η νίκη ισοδυναμεί με “εξάποντο”.

Αναλυτικά τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Ξέραμε ότι κι εμείς και ο ΑΟΧ-Κισσαμικός είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Ηταν ένα παιχνίδι που μπορούσε και ο ΑΟΧ-Κισσαμικός να κερδίσει ή να λήξει ισόπαλο. Εμείς πιστέψαμε ότι αν κάναμε παραπάνω γκολ θα φύγουμε από εδώ με τους τρεις πόντους. Αυτοί οι βαθμοί είναι για εμάς σαν να έχουμε πάρει έξι. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δύο αγωνιστικές μέχρι τη διακοπή.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια καλά στοιχεία, στο δεύτερο μπήκαμε πάλι φοβισμένα. Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός είχε το πλάνο, είχε κατοχή μπάλας και έκανε ευκαιρίες, άσκησε πίεση και αυτό ήταν κάτι που το δουλέψαμε και στην προπόνηση και πιστέψαμε ότι στην αντεπίθεση μπορούμε να βάλουμε και τρίτο γκολ. Είναι κάτι σημαντικό για εμάς, γιατί τα νέα παιδιά πιστέψανε αυτό που τους είπα, γιατί έχουμε νέα παιδιά περίπου 20 χρονών. Μία νέα ομάδα που έχει όρεξη να δουλέψει. Τα παιδιά θα πρέπει να πιστέψουν ακόμα περισσότερο και με κάποιες κινήσεις που θα κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια θα μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Κι εμείς και ο ΑΟΧ-Κισσαμικός προσφέραμε ένα ωραίο παιχνίδι και το σημαντικότερο για εμάς είναι ότι πήραμε τρεις βαθμούς».