Η θέση της Δόξας Δράμας για την αναβολή του αγώνα με ΑΕ Καραϊσκάκη

Συντάκτης: Share:

Η Δόξα Δράμας γνωστοποίησε  τις ενέργειές της για τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας που αναβλήθηκε λόγω του χιονιά.

Οι «μαυραετοί» επισήμαναν μάλιστα ότι προσκόμισαν  έγγραφες αρνητικές απαντήσεις από περιφέρεια και Δήμο στο αίτημά τους, να συνδράμουν για τον καθαρισμό του γηπέδου.

Με ανακοίνωσή της η Δόξα Δράμας ενημέρωσε σχετικά με την αναβολή του αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Αναλυτικά «Την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραΐσκάκης (15.00), ο διαιτητής της αναμέτρησης Πέτρος Τσαγκαράκης του συνδέσμου Χανίων, μαζί με τους βοηθούς του Αντώνη Αναστασάκη (Χανιά) και Γιάννη Κοκμοτό (Δωδεκανήσου) και τον τέταρτο διαιτητή Άγγελο Αγγελάκη (Μακεδονίας), επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ο οποίος κρίθηκε επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Έπειτα από αυτή τη διαπίστωση ο αγώνας αναβλήθηκε. Οι δύο ομάδες θα παραστούν αύριο, την ίδια ώρα, στο γήπεδο της Δόξας και αν αυτό κριθεί κατάλληλο, τότε θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως ορίζει ο ΚΑΠ.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα από την περιφέρεια και τον Δήμο Δράμας. Σε αυτά υπάρχει απάντηση από την περιφέρεια και το Δήμο ότι αδυνατούν να συνδράμουν στις ενέργειες των ιθυνόντων της ομάδας, για καθαρισμό του αγωνιστικού χώρου, τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη, οπότε και προβλέπεται ύφεση των καιρικών φαινομένων.

Επίσης υπάρχει και η βεβαίωση της γεωπόνου ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει ο καθαρισμός του αγωνιστικού χώρου και σε περίπτωση που επιχειρηθεί κάτι τέτοιο, τότε κινδυνεύει με ανεπανόρθωτη ζημιά ο χλοοτάπητας».