Καρατζά: “Με λίγη τύχη θα κερδίζαμε -υπάρχει μέλλον”

Συντάκτης: Share:

Ο  προπονητής του Αιγινιακού Τζεμ Καρατζά  μετά την λήξη του αγώνα με την Παναχαϊκή τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως πιστεύει στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του, αλλά και στη σωτηρία της ομάδας.

Ο Τούρκος  τεχνικός του Αιγινιακού, Τζεμ Καρατζά δήλωσε σχετικά «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Βρίσκομαι μόλις τρεις ημέρες εδώ και δεν γνωρίζω ακόμη καλά όλα τα δεδομένα. Από αυτά που είδα σήμερα μπορώ να πω ότι ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με τον αντίπαλο και δεν μπορούσε να πει κάποιος παρατηρητής χωρίς γνώση ποιος ήταν στην 4η θέση και ποιος στην τελευταία. Αν είχαμε και λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Είχαμε το ίδιο επίπεδο που ήταν και ο αντίπαλός μας. Έχουμε κι εμείς καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θα θέλαμε και εμείς να παίξουμε σε καλύτερο αγωνιστικό χώρο.

Αν με ρωτούσατε πριν το ματς θα ήμουν ευχαριστημένος με τον έναν βαθμό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερη απόδοση και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε έναν, ή τρεις βαθμούς. Μου άρεσε πάρα πολύ η εικόνα της ομάδας μου και βλέπω πως υπάρχει μέλλον».

Ποια είναι η εντύπωση που σας μένει μετά την απόδοση της ομάδας απέναντι σε έναν από τους καλύτερους αντιπάλους του πρωταθλήματος;

«Δεν είδα καμία αγωνιστική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πριν το παιχνίδι θα μπορούσα να πω πόσα γκολ θα μπορούσαμε να δεχθούμε από την Παναχαϊκή, αλλά στο τέλος φάνηκε πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και τον αγώνα».

Δείτε Επίσης

Scroll Up