Ξεκινά αύριο με όνειρα ανόδου ο Πανσερραϊκός

Συντάκτης: Share:
Ξεκινά αύριο με όνειρα ανόδου ο Πανσερραϊκός

Ξεκινά αύριο  την προετοιμασία του  ο Πανσερραϊκός,  για την νέα αγωνιστική σεζόν , όπου θα αγωνίζεται μετά απο δυο χρόνια ξανά στην β’  εθνική κατηγορία.

Η Σερραϊκή ομάδα  απλά αναμένει την  αναδιάρθρωση των κατηγοριών, για να γνωρίζει τους αντιπάλους καθώς ξεκινά  με όνειρα και φιλοδοξίες για να επιστρέψει ξανά στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκ.

Το πρώτο ραντεβού ορίστηκε  στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει στον Βώλακα Δράμας, από τις 3 ως τις 13 Αυγούστου.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο διήμερο στις Σέρρες, για να περάσουν ιατρικά και εργομετρικά τεστ, καθώς και αιματολογικές εξετάσεις, ώστε να είναι πανέτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας

Ο τεχνικός των «Λιονταριών» Άγγελος Διγκόζης, περιμένει μαζί με το επιτελείο του, σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι στην διάθεση του για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας

Χωρίς Ολαϊτάν και Πίντο η πρώτη των “λιονταριών”

Απόντες θα είναι αύριο  ο Μαϊκλ Ολαϊτάν, καθώς  τα σύνορα της χώρας του στη Νιγηρία είναι κλειστά, όπως και ο νεοαποκτηθείς Μάρκος Πίντο, καθώς τα σύνορα της Αργεντινής έκλεισαν και πάλι προσωρινά και αναμένεται στην χώρα μας, στις 7 Αυγούστου.
To ενημερωτικό δελτίο της Σερραϊκής ομάδας αναφέρει σχετικά

«Η ομάδα μας, ξεκινά την έναρξη της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, για το νέο πρωτάθλημα την Δευτέρα 27 Ιουλίου. Υπό τις οδηγίες του Άγγελου Διγκόζη και του τεχνικού επιτελείου, οι παίκτες θα συγκεντρωθούν για την επίσημη πρώτη στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και έως τις 2 Αυγούστου θα πραγματοποιήσουν το α΄στάδιο της προετοιμασίας.

Το βασικό κομμάτι για το χτίσιμο του νέου Πανσερραϊκού, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Βώλακα Δράμας, απο τις 3 έως τις 13 Αυγούστου. Η ομάδα, αφού κατεβεί απο το βουνό, θα ξεκινήσει τους φιλικούς αγώνες, για το τελικό «μοντάρισμα».

Scroll Up