Λεουτσάκος: «Δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο ύπαρξης μιας τέτοιας ανακοίνωσης»

Συντάκτης: Share:

Δήλωση με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΠ και είχε να κάνει με το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών της Football League εξέδωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Σε αυτή ο ίδιος εκφράζει την απορία του για αυτή, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι δεν του μεταφέρθηκε δυσαρέσκεια στην πρόσφατη συνάντηση που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Με έκπληξη διάβασα την ημέρα των εκλογών την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ, στην οποία κατηγορεί τη Football League για τη λήξη της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών.

Μια ανακοίνωση που προήλθε, ύστερα από συνάντηση που είχαμε πριν από λίγες ημέρες με το νέο προεδρείο, και στην οποία δεν εκφράστηκε κανένα πρόβλημα στη μέχρι τώρα συνεργασία μας. Τους διαβεβαίωσα δε, πως η πόρτα μας είναι ανοιχτή και πρόθεσή μας να τους στηρίξουμε σε οτιδήποτε χρειαστούν στο μέλλον.

Η ασφαλιστική συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην κατηγορία, έχει ισχύ έως τις 30 Μαΐου, όταν από τις 5 Μαΐου ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα και από την περασμένη εβδομάδα το μπαράζ.

Είμαστε καθόλα νόμιμοι και τυπικοί στις συνεργασίες μας, είχαμε πρόσφατη επαφή με τον ΠΣΑΠ χωρίς να μας αναφερθεί το θέμα και ως εκ τούτου δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο ύπαρξης μιας τέτοιας ανακοίνωσης»