Λεουτσάκος: “Εμείς προσαρμοστήκαμε από την αρχή στην αναδιάρθρωση”

Συντάκτης: Share:

Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας Αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος, γνωστοποίησε στις ομάδες της κατηγορίας   την προοπτική να αναλάβει η Ένωση Β’ Εθνικής και την υπό ίδρυση Σούπερ Λίγκα 2 ανεβάζοντας  το επίπεδο της διοργανώτριας.

Ο πρόεδρος της Λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος ενημέρωσε , στο Δ.Σ. της κατηγορίας, που διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας έπειτα από συνάντηση που προηγήθηκε  με τους εκπροσώπους της ΕΠΟ  της Σούπερ Λίγκ αλλά και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη για το πλάνο της αναδιάρθρωσης

Ο Λεουτσάκος ενημέρωσε τις ομάδες για όλες τις εξελίξεις και τόνισε ότι: «Εμείς από την αρχή προσαρμοστήκαμε στην αναδιάρθρωση με την προκήρυξη μας…».

Να σημειωθεί ότι εφόσον όλα γίνει η αναδιάρθρωση και η Σούπερ Λίγκα μειωθεί σε 14 ομάδες άμεσα, οι τρεις τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται απευθείας στη Σούπερ Λίγκα 2, ενώ ο δεύτερος της Football League θα παίξει διπλό μπαράζ με τον 13ο της Σούπερ Λίγκας, όπως ήταν γνωστό εδώ και μήνες δηλαδή (δεν προχωρά δηλαδή η απευθείας άνοδο των δύο πρώτων από τη Β’ Εθνική που ήταν η εισήγηση της ΕΕΠ της ΕΠΟ πριν από λίγα 24ωρα).

Στο Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής υπήρξε ικανοποίηση από τις ομάδες με δεδομένο ότι θα υπάρχουν περισσότερα έσοδα από τα τηλεοπτικά τη νέα σεζόν.

Τέλος από τη συνεδρίαση έλειπαν οι Ηρακλής, Βόλος, Α.Ε. Καραϊσκάκης και Απόλλων Πόντου, πέραν φυσικά του Αήττητου, που ούτως ή άλλως έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.