Λυρώνης: “Δίκαιη η νίκη της Σπάρτης, περιμένουμε μεταγραφές”

Συντάκτης: Share:

O Γιώργος Λυρώνης  παραβρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου στην Σπάρτη, αφού  ο τεχνικός του Ηρόδοτου Αρμάντο Φουτσίνι είχε ένα πρόβλημα με τις αμυγδαλές του…

Έτσι  εκπροσώπησε τον Καμερουνέζο τεχνικό ο συνεργάτης του. Ο Λυρώνης παραδέχθηκε την ανωτερότητα των αντιπάλων, λέγοντας σχετικά «Συγχαρητήρια στη Σπάρτη για τη νίκη της. Ήταν δίκαιη. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού, δεν ήμασταν καλοί και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσει η Σπάρτη δίκαια. Αυτό το παιχνίδι για εμάς τελείωσε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Θα δουλέψουμε να προσπαθήσουμε να είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί και πολύ καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί».

Για το αν επηρέασαν τον Ηρόδοτο οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ, ο Λυρώνης υποστήριξε: «Όλα έχουν τον ρόλο και τη σημασία τους. Αλήθεια είναι αυτό. Ήρθαν κάποια καινούργια παιδιά, είχαμε κάποιες απώλειες. Θα έρθουν κι άλλα παιδιά και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη, θα βρούμε τον δρόμο μας, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχουμε χάσει. Θα προσπαθήσουμε, θα δουλέψουμε και θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς».