Με Ολαϊτάν για να «δαμάσουν»τον Απόλλωνα Λάρισας

Συντάκτης: Share:

Την ευκαιρία να απολαύσουν την Κυριακή ώρα (15:00),το νέο μεταγραφικό απόκτημα τον Νιγηριανό Μάϊκλ Ολαϊτάν θα έχουν οι φίλοι του Απόλλωνα Πόντου κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Έτσι αναμένεται μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων καθώς οι ολιγάριθμοι παίκτες του Απόλλωνα Κάνουν τιτλανια προσπάθεια για την βαθμολογική αναρρίχηση και θα πρέπει να ανταμειφθούν οι προσπάθειες τους έστω με ένα απλό χειροκρότημα. Το έχουν ανάγκη και θα πρέπει ο κόσμος να είναι αρωγός όταν πρόκειται για την αγαπημένη τους ομάδα τον Απόλλωνα.

Για τους Πόντιους το αήττητο των Λαρισαίων τερματίζεται στην Καλαμαριά και σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν ψυχή και σώματι για να «δαμάσουν» τον αντίπαλο. Η προετοιμασία συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς με μοναδική απουσία πλέον αυτή του Αλέξανδρου Καλογέρη. Νέο πρόσωπο θα είναι ο Γεωργιάδης που εξέτισε την ποινή του.

Η σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα διεξήχθη στο γήπεδό του, στην Καλαμαριά. Ο προπονητής, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, καθοδηγούσε τους ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν στο μέγιστο βαθμό στην επιλεγμένη αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας δίνοντας έμφαση στα στοιχεία εκείνα τα οποία εκτιμώνται πιο απαραίτητα για το παιχνίδι με τους Λαρισαίους.