Μονόδρομος η νίκη για Δόξα Δράμας κόντρα στον Ηρακλή

Συντάκτης: Share:

Σύνθημα νίκης κυριαρχεί στο στρατόπεδο της Δόξας Δράμας εν όψει του σημερινού αγώνα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της β εθνικής κατηγορίας με ώρα έναρξης στις 15:00 και τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ- 3

«μαυραετοί» δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθών εντός έδρας, ειδικά μετά την απώλεια των βαθμών με την δικαίωση του Βόλου , και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Ύστερα και από το άσχημο ξεκίνημα της Δόξας στο πρωτάθλημα επιβάλλεται η βαθμολογική ανάκαμψη.
Ο τεχνικός Στάικος Βεργέτης και οι συνεργάτες του, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία και μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσαν την αποστολή για το αυριανό ντέρμπι.
Νοκ άουτ τέθηκαν για το ματς με τον Ηρακλή, οι τραυματίες Τάσος Κρητικός και ο Άλεξ Κρουθ. Ο πρώτος υπέστη διάταση., ενώ ανέτοιμος είναι ακόμη ο Ισπανός και θα μπει σε δράση από το νέο έτος
Για διαφορετικούς λόγους αποκλείστηκαν επίσης οι Πίτκας, Ρεβυθόπουλος και Παπαγεωργίου. Την 18άδα της αποστολής πλαισιώνουν οι εξής παίκτες: Ηλιάδης, Μένκα, Μακρής, Ρουγκάλας, Ανδρέου, Καψάλης, Βιτλής, Σιώπης, Μπαϊκαρά, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Πατράλης, Μάρτινς, Νατσιόπουλος, Σουμά, Πέρεθ, Κουσκουνάς, Σαμπανίδης.