Μονόδρομος η νίκη για την Βέροια στο αυριανό ντέρμπι με τον ΑΟ Καβάλας

Συντάκτης: Share:

 H Βέροια υποδέχεται αύριο Σάββατο την Καβάλα  στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Football League.

 

Η προετοιμασία της “βασίλισσας”, ολοκληρώθηκε  και ο τεχνικός Κώστας Γεωργιάδης απέκλεισε τον Αλέξη Βεργώνη που είναι τιμωρημένος και τον Σταύρο Πεταυράκη που είναι τραυματίας, ενώ για μία ακόμη αγωνιστική δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Γεωργιάδη.

Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας  βρίσκονται οι Πολύζος και Μουχάλης που εξέτισαν τις ποινές τους αλλά και ο Πολίτης που αποκτήθηκε τον Γενάρη.

 

Μιλώντας για το ματς κόντρα στην Καβάλα, ο Κώστας Γεωργιάδης τόνισε:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ιστορική ομάδα της Καβάλας. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα και να επανέλθει η ομάδα μας στα επιτυχή αποτελέσματα που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο μας στόχο! Ευελπιστώ να μοιραστούμε με τον κόσμο της Βέροιας άλλη μια νίκη για την ομάδα μας!».

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Βοσνιάδη, Λεφίδη, Κανούλα, Μουχάλη, Μπλέτσα, Χαντζάρα, Πολίτη, Μαραγκό, Στάμου, Καραγιάννη, Ταΐρη, Μελικιώτη, Πολύζο, Μανιώτη, Μουρατίδη, Ζούρκο, Πέντα, Σιμόνι, Πασά.

Για το ματς του Σαββάτου, ο Λάμπρος Ταΐρης υπογράμμισε:

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο, να επιβάλουμε από την αρχή τον ρυθμό μας, να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ώστε να φθάσουμε στην πολύτιμη νίκη που θα μας διατηρήσει στις δυο προνομιούχες θέσεις. Πρέπει να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε σαν τελικό. Όποιος έχει τις λιγότερες απώλειες θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να τερματίσει στις δυο πρώτες θέσεις διότι στο πρωτάθλημα έμειναν μόνο δέκα ματς».

Πηγή:kerkidasport.gr

Δείτε Επίσης

Scroll Up