Ο Αιγινιακός απέκτησε Χρυσαφόπουλο και Παπάζογλου

Συντάκτης: Share:

Ο Αιγινιακός  ανακοίνωσε την απόκτηση   δυο ακόμη ποδοσφαιριστών επενδύοντας στα νιάτα. Απέκτησε τους νεαρούς Κώστα Χρυσαφόπουλο, και Δημήτρη Παπάζογλου.

Ο 21χρονος  μέσος, Κώστας Χρυσαφόπουλος στο πρώτο  εξάμηνο της φετινής σεζόν έπαιζε στον Φωκικό (8 συμμετοχές), ενώ  πιο μπροστά έπαιζε στον Οπούντιο Μαρτίνου μετρώντας 13 συμμετοχές .

Ο 19χρονος αμυντικός, Δημήτρης Παπάζογλους,  προέρχεται από την ομάδα Νέων Ξάνθης είχε μετακομίσει στην κροατική Νόβιγκραντ με την οποία είχε 2 συμμετοχές (η τελευταία τον Απρίλιο του 2018). Έχει  επίσης  συμμετοχές με την U19 της χώρας μας.

Επίσης αναμένεται να έχει αίσια εξέλιξη η επιστροφή του φορ, Γιώργου Σοφιάνη, που γυμνάζεται με την ομάδα του Μίρσαντ Γιόνους.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Αιγινιακού αναφέρει

«Με τα νέα αποκτήματα του Ιανουαρίου φωτογραφήθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσουγγαρης και ο Αθλητικός Διευθυντής Nikcolay Marinov. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας έχετε πληροφορηθεί για την απόκτηση των Marco Granados, Emir Plakalo και Victor Velkoski. Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα εμφανίζονται και τα δυο τελευταία αποκτήματα ο Κώστας Χρυσαφοπουλος και ο διεθνής με την U-19 της Εθνικής Ελλάδας Δημήτρης Παπάζογλου».

Από τον Αιγινιακό αποχώρησαν επίσης  ο Ουκρανός φορ, Ίλια Μαρκόφσκι και ο Γκανέζος στόπερ, Κόφι Μάξγουελ Κουμαντό.