Ο Αιγινιακός κυνηγά το θαύμα της σωτηρίας με νίκη κόντρα στον Βόλο

Συντάκτης: Share:

Ο Αιγινιακός υποδέχεται αύριο τον Ν. Π. Σ Βόλου στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου « Γιάννης Παραλυκίδης» (15:00) στον εξ αναβολής  αγώνα της 11ης αγωνιστικής   και στοχεύει στην νίκη για να ελπίζει στην υπόθεση παραμονής.

Οι παίκτες του Μίρσαντ Γιόνους θα  εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια και με όπλο την έδρα τους θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την σωτηρία.Απόντες θα είναι ο τραυματίας  Σάββας Τοπαλίδης  και οι τιμωρημένοι Πολύζος και Τσολακίδης . Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το αυριανό παιχνίδι θα είναι οι εξής παίκτες:  Καραγκιόζης, Πλακάλο, Στάνιτς, Κούστα, Βελκόσκι, Γρανάδος, Ζήσης, Γιαλαμούδης, Προσκυνητόπουλος, Πετρούσης, Πιαστόπουλος,  Ζαννάκης, Έππας, Παπαδόπουλος, Τοπαλίδης, Χρυσαφόπουλος, Παπάζογλου.

Υπογράφει ο Σοφιάνης

Στο μεταξύ αναμένεται να έχει αίσια κατάληξη η υπόθεση μεταγραφής του Γιώργου Σοφιάνη στον Αιγινιακό καθώς ο παίκτης  στο τελευταίο δεκαήμερο κάνει προπονήσεις στο Αιγίνιο με την προοπτική να ξαναγυρίσει την ομάδα . Ο 23χρονος επιθετικός αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Αιγινιακό, στην  δεύτερη θητεία του στο Αιγίνιο