Ο ΑΟ Τρίκαλα απέκτησε Τεγούση ανανέωσαν Νιάρος και Κατσαντώνης

Συντάκτης: Share:

Ο Κώστας Τεγούσης επέστρεψε στα  Τρίκαλα  προκειμένου να ενισχύσει  τον ΑΟΤ στον χώρο του κέντρου.

Η Θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη που πέρσι αγωνίζονταν στον  Κισσαμικό. Ο Τεγούσης είχε περάσει ξανά από τον ΑΟΤ για ένα εξάμηνο την σεζόν 2017-18 (Β’ Εθνική) , με την παρουσία του ωστόσο να περιορίζεται μόνο σε σε δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο.

Πέρυσι αγωνιζόταν στον Κισσαμικό με τον οποίο συμμετείχε σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος και πέντε κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κώστα Τεγούση. Ο 28χρονος μέσος που και στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα, Καλλιθέα, Φωστήρα, Αιγάλεω, Προοδευτική, Μανδραϊκό και Κισσαμικό. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ανανέωσαν Νιάρος  και Κατσατσώνης

Ο Χρήστος Νιάρος που πέρυσι έπαιξε με τα χρώματα του ΑΟΤ σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου αλλά και ο νεαρός ταλαντούχος Τρικαλινός Χρήστος Κατσαντώνης  (2 συμμετοχές πέρυσι στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο) ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον ΑΟΤ και συνεχίζουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η  ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Χρήστο Νιάρο και Χρήστο Κατσαντώνη.  Tους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”