Ο Γράφας στο τιμόνι του Ολυμπιακού Βόλου

Συντάκτης: Share:

Ο Θωμάς Γράφας, θα είναι  ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και αυτός που θα αναλάβει να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

 

Αξίζει να σημειωθεί  ότι θα αντικαταστήσει τον Περικλή Αμανατίδη, που ως γνωστόν, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Τρίκαλα , όπου ήταν πέρσι προπονητής ο Γράφας και αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο, για να τον διαδεχθεί ο Μίλος Κόστιτς.

Ο Θωμάς Γράφας έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που θα αναλάβουν τη λειτουργία της ΠΑΕ και άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα. Μόλις συσταθεί η ΠΑΕ και ανακοινωθεί ο μεγαλομέτοχος, αυτός που θα καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Άμεσα αναμένεται να κλεισθεί συμφωνία και με τα άτομα που θα στελεχώσουν το τεχνικό τιμ, καθώς θα πρέπει να καλυφθούν οι θέσεις του Σωτήρη Πετσιμέρη (γυμναστής) και Γιάννη Ζαλαώρα (προπονητής τερματοφυλάκων). Επίσης, αναμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» τη νέα χρονιά, καθώς και ο γενικός αρχηγός της ομάδας.