Ο Ηρόδοτος ζήτησε αξιολογημένο διαιτητή με τον ΑΟ Τρίκαλα

Συντάκτης: Share:

Τα παράπονα της για την διαιτησία εξέφρασε η διοίκηση του Ηρόδοτου για το ματς με τον Εργοτέλη  για αυτό και  ζήτησε αξιολογημένο διαιτητή στο ματς του Σαββάτου με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Η σχετική ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος εκφράζει για πολλοστή φορά την αγανάκτηση της για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τη διαιτησία.

Στο χθεσινό παιχνίδι μας με τον Εργοτέλη με εντελώς αδικαιολόγητη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας Μιχαλανδρέα Νύκταρη στο 15ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν ήδη 1-0 εις βάρος μας βρεθήκαμε από νωρίς να αγωνιζόμαστε κάτω από άνισες συνθήκες.

Κατόπιν τούτου έγγραφο μας προς την ΚΕΔ ζητάμε αξιολογημένο διαιτητή στο προσεχές κρίσιμο για την ομάδα μας αγώνα με τα Τρίκαλα.

Όπως επίσης περιμένουμε απάντηση για πιο άμεσο ραντεβού με τον κύριο Περέιρα και όχι μετά από ένα μήνα που μας είπαν … και ενώ θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα..

Για τις όποιες ενέργειες μας έχει ενημερώσει προσωπικά ο πρόεδρος μας Ηρακλής Νύκταρης τον Αξιότιμο κύριο Γραμμένο πρόεδρο της ΕΠΟ ο οποίος προς τιμήν του κατανοεί την αγανάκτηση μας και αναγνωρίζει την προσπάθεια μας να στηρίξουμε με κάθε έννομο μέσο και ενέργειες την ομάδα μας η οποία απαρτίζεται κατά 90 τα 100 από Έλληνες ποδοσφαιριστές και μόνο υγεία βγάζει σε όλους τομείς.

Δείτε Επίσης

Scroll Up