Ο Λεουτσάκος συνεχάρη τον Βόλο για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ

Συντάκτης: Share:

O πρόεδρος της Διοργανώτριας Αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος συνεχάρη την ομάδα του Βόλου για την κατάκτηση του τίτλου και ευχήθηκε στην ομάδα της Μαγνησίας καλή επιτυχία στη Σούπερ Λίγκα

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος εξέφρασε επίσης  την ικανοποίησή του για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που είδαμε φέτος, που θα μας κρατήσει σε αγωνία και την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Θερμά συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Βόλος Ν.Π.Σ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 εξέφρασε το Δ.Σ της Διοργανώτριας Αρχής.

Η δήλωση του Προέδρου Λεωνίδα Λεουτσακου: “Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώθηκε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε η πιο δυνατή ομάδα. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά σημαντικό να αποκτά ξανά μια περιοχή όπως η Μαγνησία εκπρόσωπο στη μεγάλη κατηγορία και ευχόμαστε στον Νεο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Βόλου καλή επιτυχία στην πορεία του στη Super League.

Η Football League έχει ακόμη μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για τους Έλληνες φιλάθλους καθώς παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο μέσω των μπαράζ, παραμονή στη SL2 αλλά και για τον υποβιβασμό”».