Ο Μακεδονικός αποχαιρετά τον  αρχηγό του (video)

Συντάκτης: Share:

Με ένα εκπληκτικό βίντεο ο Μακεδονικός λέει αντίο στον αρχηγό της ομάδας τον Γιώργο Γαρύφαλλο τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο επισημαίνοντας οτι  πόρτα του Μακεδονικού θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Γιώργο

 

Το  ενημερωτικό δελτίο  του Μακεδονικού αναφέρει σχετικά

Αποτελούσε εδώ και χρόνια για τον Μακεδονικό η σίγουρη λύση στην μεσαία γραμμή καθώς διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι του, όπως ακρίβεια σε όλα τα ήδη των πασών, γρήγορος με την μπάλα, καλή ντρίπλα, καλό ποσοστό ασίστ και σουτ στον στόχο.

 

Από την πρώτη ημέρα που πρωτοήρθε στην ομάδα μας, κέρδισε το σεβασμό όλων των ανθρώπων του συλλόγου, τόσο με τις αγωνιστικές του επιδόσεις καθώς η προσφορά του ήταν παραπάνω από πολύτιμη, όσο και με τον χαρακτήρα του.

 

Υπήρξε βασικός πρωταγωνιστής της πρόσφατης ιστορίας του Μακεδονικού κατακτώντας το 2017 το κύπελλο ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ έβαλε και την αγωνιστική του σφραγίδα στην επάνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

Η διοίκηση του συλλόγου Γιώργο σε ευχαριστεί θερμά για την πολυετή και σπουδαία προσφορά σου στην ομάδα μας, και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής σου καριέρας όσο στην προσωπική σου ζωή.

 

Η πόρτα του Μακεδονικού θα είναι πάντα ανοιχτή για εσένα.