Ο Πέτρος Δημητρίου στο “Σίτι”

Συντάκτης: Share:

 H διοίκηση του Aιγάλεω  συμφώνησε να συμπορευτεί με τον Πέτρο Δημητρίου.

Ο έμπειρος προπονητής, που παρακολουθεί αυτή την περίοδο μαθήματα για το δίπλωμα της UEFA, τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση Παλτόγλου και αναλαμβάνει τις προπονητικές τύχες της ομάδας για την νέα αγωνιστική σεζόν στη Football League.

Η   διοίκηση του «Σίτι»  ανακοίνωσε την  πρόσληψή του . Μέχρι πρότινος ο έμπειρος κόουτς καθόταν στον πάγκο του Αήττητου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργίας της με τον προπονητή Πέτρο Δημητρίου. Ο έμπειρος τεχνικός στη μακροχρόνια καριέρα του έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων ο Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αήττητος Σπάτων».

 Τεχνικός διευθυντής ο  Δουφεξής

Το πόστο του τεχνικού διευθυντή στο Αιγάλεω ανέλαβε ο Παναγιώτης Δουφεξής.

Ο εν λόγω παράγοντας είχε αντίστοιχο ρόλο στον Αήττητο στην περασμένη σεζόν, μετακομίζοντας πλέον στην ομάδα των δυτικών προαστίων, που οργανώνεται εν όψει της συμμετοχής της στηFootball League.

«Η Π.Α.Ε. Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Δουφεξή, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το «Σίτι».

Δείτε Επίσης

Scroll Up