Οδεύει για παραμονή ο Άριαν Μπελά στον Απόλλωνα Λάρισας

Συντάκτης: Share:

Ο Άριαν Μπελά αναμένεται να συνεχίσει την θητεία του στον Απόλλωνα Λάρισας καθώς εκτιμήθηκε από όλους η προσφορά του στην ομάδα.

Ο 48χρονος προπονητής κρίνεται επιτυχημένος από την εικόνα που έδειξαν οι «κυανόλευκοι» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Football League και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο στο λαρισινό σωματείο.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητήσουν για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου τα διοικητικά μέλη της ΠΑΕ, καθώς επίσης λεπτομέρειες για την προετοιμασία που θα ξεκινήσει μάλλον στις 10 Ιουλίου, το βασικό στάδιο της οποίας, όπως έχουμε αναφέρει, εξετάζεται να πραγματοποιηθεί για μία εβδομάδα περίπου στην Αυστρία, σε ένα μαγευτικό τοπίο.

Θυμίζουμε ότι στις 30 Ιουνίου λήγουν συνολικά 27 συμβόλαια ποδοσφαιριστών και  πολλοί εξ αυτών δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία για τη νέα σεζόν.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί από την ΠΑΕ και στην ομάδα της Κ-19, η οποία πέρυσι, πρώτη χρονιά της παρουσίας της, έκανε μια καλή προσπάθεια στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League με τον προπονητή Γιώργο Καμάκα