Οφρυδόπουλος: “Κάκιστος ο αγωνιστικός χώρος”

Συντάκτης: Share:

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής  Σωκράτης Οφρυδόπουλος  μετά το 0-0 με τον Αιγινιακό στην Πιερία, άφησε αιχμές για τα δεδομένα του πρωταθλήματος και την ανοχή των φορέων στις συνθήκες που επικρατούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου  «Γνωρίζαμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, άλλωστε στη Β’ Εθνική δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Δυσκολεύει πολύ περισσότερο την επιθετική ομάδα ο αγωνιστικός χώρος αυτός που ήταν κάκιστος. Δεν μπορούμε να μιλάμε για την δεύτερη επαγγελματική κατηγορία στην Ελλάδα και ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτσι. Όταν παίζουμε σε τέτοια γήπεδα σημαίνει πως δεν μπορούμε να απαιτούμε ούτε θέαμα, ούτε ποιότητα, ούτε να βγάλουν ταλέντο. Ο αγώνας περιορίζεται στις στατικές φάσεις και η ποιότητα ισορροπεί με την δύναμη σε αυτά τα γήπεδα. Προσπαθήσαμε και είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι μας για τέτοιες συνθήκες επειδή είμαστε η ομάδα που πρέπει να δημιουργήσει. Αν αφαιρέσουμε το άκαρπο πρώτο ημίχρονο, στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και τέσσερις, πέντε στιγμές και από στατικές φάσεις, αλλά και με συνδυασμούς όσο μπορούσε να συμβεί αυτό. Φεύγουμε από τον Αιγίνιο με τον έναν βαθμό που φυσικά δεν μας ικανοποιεί επειδή θα μπορούσαμε να είχαμε πλησιάσει τις ομάδες που βρίσκονται μπροστά και είχαν απώλειες. Βέβαια δεν υπήρξε μεγάλο χάσιμο, αλλά θα μπορούσαμε να βρεθούμε πιο κοντά. Εύχομαι στον Αιγινιακό καλή συνέχεια και ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που έκανα αυτά τα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά μας».

 

Πρόταση ανανέωσης της διοίκησης σε Οφρυδόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες  η διοίκηση της Παναχαίκής έκανε πρόταση στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο για να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας για δύο ακόμη (1+1) χρόνια.

Η πρόταση έγινε στο Αιγίνιο στη συνάντηση που είχε μαζί του ο Δημήτρης Δρόσος. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Οφρυδόπουλου με την Παναχαϊκή ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.  Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής θέλουν να επιβραβεύσουν τον νεαρό τεχνικό, αφού στήριξε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο.

Δείτε Επίσης

Scroll Up