Οφρυδόπουλος: “Ο νόμος του ποδοσφαίρου”

Συντάκτης: Share:

Ο προπονητής των Αχαιών Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την ήττα της Παναχαϊκής από τον Εργοτέλη μίλησε  για το «νόμο του ποδοσφαίρου»

Αναλυτικά δήλωσε  «Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας ανάμεσα σε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. Σκοράραμε πολύ γρήγορα, αλλά επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου, ο οποίος δεν μεταφράζεται προπονητικά, αλλά μπορούμε να τον επικαλεστούμε. Μετά το γκολ είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, κρατήσαμε μπάλα, χάσαμε τρία τετ α τετ και θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0. Συνήθως έτσι πρέπει να γίνει. Εφόσον κρατάς το παιχνίδι στα χέρια σου, πρέπει να το τελειώσεις.

Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, όμως δεχτήκαμε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά. Είμαστε υπεύθυνοι που δεν πήραμε κάτι από το ματς. Καλό είναι να παίζει καλά, αλλά πρέπει να παίρνεις και βαθμούς. Και δεν πρέπει να τους χάνουμε έτσι. Σαφέστατα παίζαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει χτιστεί εδώ και δύο χρόνια για να κάνει συγκεκριμένα πράγματα στο γήπεδο.

Ο Εργοτέλης είναι μία ξεχωριστή ομάδα, όπως είμαστε κι εμείς. Του εύχομαι καλή συνέχεια. Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα στους παίκτες, στον προπονητή, στη διοίκηση και στον κόσμο του Εργοτέλη.