Οι Λάκωνες φρέναραν τους Αρτινούς

Συντάκτης: Share:

Σε ένα μέτριο παιχνίδι η Α.Ε. Καραϊσκάκης και η Σπάρτη αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τους Αρτινούς να έχουν  τις ευκαιρίες αλλά   τους έλειπε μόνο το γκολ.

Έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν απο ένα βαθμό . Οι Λάκωνες ανέκοψαν την ανοδική πορεία των γηπεδούχων και αποχώρησαν  από την Άρτα με έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Το πρώτο μέρος  οι γηπεδούχοι πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες  με τα σουτ των Ψιάνου στο 9’ και Μασούρα στο 30’ αλλά ατύχησαν να σκοράρουν ,

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή αλλά  δεν ,μπόρεσαν να παραβιάσουν την οργανωμένη αμυντική διάταξη της Σπάρτης και  το 0-0 διατηρήθηκε ως την λήξη.

Διαιτητής ήταν ο Θεοχάρης (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Στεφανή (Καρδίτσας) και Πλακά (Δυτ. Αττικής)έδειξε κίτρινες κάρτες  στους Χούσο,  Καπία,  Παντίδο-  Στογιάνοβιτς

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ(Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Καψάλης, Καπίας, Χρούσιελ (32’ Ματθαίου), Παντίδος, Μασούρας, Ψιάνος, Χούσος, Κάκκο, Άλεξιτς (75’ Γυφτοκώστας).

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Φραγκούλης, Κολτσίδας, Βλάχος, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Παυλής (65’ Καινούργιος), Βλαχομήτρος, Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης.