Οι υποψήφιοι για τα βραβεία της χρονιάς από τον ΠΣΑΠ

Συντάκτης: Share:

Τους υποψήφιους για τα βραβείο της σεζόν έδωσε στη δημοσιότητα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος προπονητής της Super League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League, είναι οι Νταμίρ Κάναντι (Ατρόμητος), Ραζβάν Λουτσέσκου (Π.Α.Ο.Κ.) και Μανόλο Χιμένεθ (Α.Ε.Κ.)

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος Έλληνας που αγωνίζεται στο εξωτερικό» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League, είναι οι Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Κώστας Μήτρογλου (Μαρσέιγ) και Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ).

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος διαιτητής» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League, είναι οι Γεώργιος Κομίνης, Αναστάσιος Παπαπέτρου και Αναστάσιος Σιδηρόπουλος.

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος Έλληνας της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Δημήτρης Μάνος (Ο.Φ.Η.), Θανάσης Ντίνας (Α.Ο. Τρίκαλα-Ο.Φ.Η.) και Βαγγέλης Πλατέλλας (Άρης).

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος ξένος της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Ούγκο Κάιπερς (Εργοτέλης), Ζαν Μπατίστ Λεό (Α.Ο.Χ. Κισσαμικός) και Ούγκο Σόουζα (Αρης).

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος νέος της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Γιώργος Ξύδας (Α.Ο.Χ. Κισσαμικός), Παναγιώτης Μωραΐτης (Παναχαϊκή) και Ούγκο Κάιπερς (Εργοτέλης).

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος τερματοφύλακας της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος (Άρης), Βασίλης Σούλης (Παναχαϊκή) και Γιώργος Στρέζος (Ο.Φ.Η.).

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος προπονητής της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Τάκης Γκώνιας (Εργοτέλης), Νίκος Παπαδόπουλος (Ο.Φ.Η.) και Γιώργος Πετράκης (Α.Ο.Χ. Κισσαμικός).

Δείτε Επίσης

Scroll Up