Παγετός και χιόνι αιτία αναβολής στην Δράμα -διαμαρτύρονται οι Αρτινοί

Συντάκτης: Share:

Η αναμέτρηση στην Δράμα ήταν αδύνατο να διεξαχθεί  και δύσκολα να γίνει αύριο λόγω του παγετού και  του πάχους χιονιού ενώ  σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η Football League θα ορίσει  το ματς σε 15 μέρες.

 Οι δυο ομάδες έδωσαν κανονικά το παρόν στο γήπεδο και στις 1.50 μμ ο διαιτητής της αναμέτρησης Πέτρος Τσαγκαράκης από την ένωση Χανίων μαζί με τους δύο βοηθούς, Αντώνη Αναστασάκη (Χανίων) και Γιάννη Κοκμοτό  (Ρεθύμνου) και τον τέταρτο Άγγελο Αγγελάκη (Μακεδονίας) μαζί με τους δύο αρχηγούς των ομάδων Γιώργο Μακρή (Δόξα) και Στέργιο Ψιάνο (Καραϊσκάκης) επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο και διαπίστωσαν ότι είναι ακατάλληλος για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα.

Έγινε όλη η καθιερωμένη διαδικασία, δοκιμή μπάλας πάνω στο χιόνι και στη συνέχεια αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Η διαδικασία αυτή επαναλήφθηκε στις 3μμ, προκαθορισμένη ώρα διεξαγωγής του αγώνα για καθαρά τυπικούς λόγους, χωρίς την παρουσία των δύο αρχηγών. Αμέσως μετά έγινε η ταυτοποίηση των παικτών και έκλεισε το φύλλο αγώνα.

Με βάση τα όσα προβλέπει ο ΚΑΠ η διαδικασία ελέγχου του αγωνιστικού χώρου θα επαναληφθεί αύριο την ίδια ώρα. Αν διαπιστωθεί ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι κατάλληλος, τότε θα γίνει το παιχνίδι. Σε άλλη περίπτωση θα οριστεί νέα ημερομηνία από τη διοργανώτρια αρχή.

Διαμαρτύρεται  η  ΑΕ Καραϊσκάκης

Δυσαρεστημένοι είναι οι παράγοντες του Καραϊσκάκη Άρτας, και ειδικότερα ο προπονητής Μανώλης Παπαματθαιάκης κάνοντας λόγο  για  αδράνεια από πλευράς  Δόξας Δράμας.

Η Δόξα Δράμας, σύμφωνα με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, δεν προχώρησε στην παραμικρή ενέργεια για να διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής (06/01). Ο προπονητής του Καραϊσκάκη Άρτας μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ σχετικά με την ταλαιπωρία της ομάδας του και ευχήθηκε να διεξαχθεί έστω η αναμέτρηση τη Δευτέρα . Άφησε, έτσι, υπόνοιες ότι οι Μαυραετοί γιατί δεν είχαν στη διάθεσή τους αποκτήματα. Όπως είπε:

«Υφίστανται ταλαιπωρία οι ομάδες. Από χθες ήταν δεδομένο ότι δεν θα γίνει το παιχνίδι. Το ζητούμενο για μένα είναι ότι πρέπει να γίνει μια προσπάθεια από τη γηπεδούχο ομάδα να καθαριστεί το γήπεδο και να παίξουμε τη Δευτέρα. Ο κανονισμός είναι σαφής, πρέπει να μείνουμε εδώ άλλη μία ημέρα. Η μετακίνηση ήταν πάρα πολύ μεγάλη, αν το παιχνίδι οριστεί σε άλλη ημερομηνία το πρόγραμμα θα είναι βεβαρημένο.

Είναι ένα πολύ μεγάλο δρομολόγιο. Να γίνει έστω μία προσπάθεια και ας μη γίνει αύριο το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια από εδώ για να διεξαχθεί το παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που εμάς μας στενοχωρεί. Είμαστε η ομάδα που ταλαιπωρείται περισσότερο από όλους»