Παπαματθαιάκης: Είμαστε μια βεβαρυμμένη ομάδα

Συντάκτης: Share:

O προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης  Μανώλης Παπαματθαιάκης για το στείρο 0-0 με την Σπάρτη έκανε λόγο για κούραση των παικτών του και για έλλειψη ενέργειας.

Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε σχετικά :«Θέλαμε να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που είχαμε ως ομάδα το τελευταίο διάστημα και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο μία χρονιά πάρα πολύ καλή.

Απέναντί μας βρήκαμε μία καλά οργανωμένη ομάδα που χάνει πάρα πολύ δύσκολα. Το ζητούμενο ήταν να βρούμε τον τρόπο να ξεκλειδώσουμε την άμυνα. Δεν είχαμε πολλές προϋποθέσεις, είχαμε τις ευκαιρίες μας, ενώ δεν απειληθήκαμε σε όλο το 90λεπτο. Παιχνίδια που δεν μπορείς να κερδίσεις, σίγουρα δεν θέλεις να τα χάνεις. Κρατάμε τον βαθμό και την προσπάθεια που ήταν σημαντική. Δεν είχαμε την ενέργεια των προηγούμενων παιχνιδιών. Είμαστε μία βεβαρυμμένη ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε τη διακοπή για να ξεκουραστούν άπαντες και τη νέα χρόνια να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να επιζητήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία. Όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Να είστε καλά».