Παραίτηση Λαμπρόπουλου στην Παναχαϊκή

Συντάκτης: Share:

Παρελθόν από τη διοίκηση της Παναχϊκής αποτελεί ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος. Μετά τη νίκη με 2-1 επί του ΑΟΤ, ο επιχειρηματίας γνωστοποίησε μέσω δήλωσής του την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Μετά και την παραίτηση του Κώστα Μπακαλάρου αποχώρησε και ο Λαμπρόπουλος και είναι άγνωστο τι θα γίνει με την Αχαϊκή ΠΑΕ , καθώς φαίνεται να μπαίνει σε διοικητικές περιπέτειες.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Εδώ και δυόμισι χρόνια μερικοί φίλοι και γνωστοί  από την Πάτρα συναποφασίσαμε να επιχειρήσουμε την αναγέννηση της επί πολλά έτη ταλαιπωρημένης Παναχαϊκής, επιλέξαμε να την στηρίξουμε διοικητικά και οικονομικά και με όραμα να την επαναφέρουμε με σταθερά βήματα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθιστώντας την παράλληλα πρότυπο επαγγελματικής ομάδος. Δυστυχώς για διάφορους λόγους το όραμα σιγά, σιγά ξεθώριασε.

Ελλείψει άλλων πλέον ειδικών σε σχέση με μένα, τους δύο τελευταίους μήνες ανέλαβα ευθύνες που δεν μου αναλογούσαν και έτσι βρέθηκα να διαχειρίζομαι κατά μεγάλο μέρος την διοικητική και οικονομική λειτουργία της ΠΑΕ, προσδοκώντας παράλληλα ότι σύντομα θα βρισκόταν μια καλύτερη διάδοχη κατάσταση στην διοίκηση της ΠΑΕ. Πάλι όμως τίποτα δεν έγινε και η Παναχαϊκή συνεχώς τελματώνει. Όμως και οι δικές μου δυνάμεις στέρεψαν.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα με μεγάλη λύπη μου ανακοινώνω την οριστική και αμετάκλητη αποχώρηση μου από τα κοινά της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάσθηκαν μαζί μου στην προσπάθεια για την υλοποίηση του οράματος μας και εύχομαι η ομάδα μας να βρεθεί σύντομα εκεί που όλη η Πάτρα προσδοκά».