Παρελθόν από τον Ασπρόπυργο ο Παναγόπουλος

Συντάκτης: Share:

Παρελθόν από τον Ασπρόπυργο αποτελεί ο Λεωνίδας Παναγόπουλος.

 

Η ανακοίνωση  της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά τα εξής:

 

Η Π.Α.Ε Ένωση Ασπροπύργου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Λεωνίδα Παναγόπουλο και βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της αναζήτησης του αντικαταστάτη του.

 

Δεν υφίσταται θέμα τιμωρίας για οφειλές

Δεν υφίσταται θέμα τιμωρίας  για τον Ασπρόπυργο αναφορικά με το έγγραφο που εστάλη στην ΕΠΟ από τη FIFA για οφειλές της ΠΑΕ προς πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

 

Όπως αναφέρουν  οι άνθρωποι του Ασπρόπυργου τακτοποίησαν σήμερα την εκκρεμότητα που υπήρχε με τον Αργεντινό Μπραντάν από το 2009 και ως εκ τούτου, η παραφιλολογία περί απαγόρευσης μεταγραφών δεν ισχύει.

Επί της συγκεκριμένης υπόθεσης μάλιστα είχε προηγηθεί και συνάντηση της διοίκησης με την ηγεσία της ΕΠΟ στις 9 Ιανουαρίου στην οποία από τον Ασπρόπυργο είχαν βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η απόφαση της FIFA για τον ποδοσφαιριστή Μπραντάν. Όλοι οι παριστάμενοι μας διαβεβαίωσαν ότι η συγκεκριμένη οφειλή δεν βαραίνει την ομάδα μας και αποφασίστηκε να αποσταλεί εκτενές υπόμνημα στην FIFA προκειμένου αυτό να αποσαφηνιστεί και επίσημα από αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό, δηλώνουμε απερίφραστα ότι το συγκεκριμένο ζήτημα θα διευθετηθεί και η ομάδα μας δεν θα υποστεί την παραμικρή συνέπεια» ήταν η επίσημη θέση της ΠΑΕ και την έκανε πράξη σήμερα

Scroll Up