Πέντε ευρώ τα εισιτήρια στο Πλατανιάς – ΟΦΗ!

Συντάκτης: Share:
Πέντε ευρώ τα εισιτήρια στο Πλατανιάς - ΟΦΗ!

Πλατανιάς και ΟΦΗ θα αναμετρηθούν, σήμερα στις 19:00, στα Περιβόλια για την άνοδο στην Super League, με τη διοίκηση του πρώτου να ενημερώνει για την καθυστερημένη έκδοση των εισιτηρίων του αγώνα:

«Η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ αισθάνεται την ανάγκη να ζήτησει συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας για την καθυστερημένη έκδοση των εισιτηρίων για τον αγώνα μπαράζ, για λόγους όμως που δεν ευθύνεται η ίδια, καθώς τα εισιτήρια έφτασαν μόλις σήμερα το πρωί στα χέρια μας.

Η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ καλεί όλους τους φιλάθλους του Νομού μας την Κυριακή (19/5/19, 21:30) στο γήπεδο Περιβολίων για να γιορτάσουν μαζί μας και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας.

Ο αγώνας μπαράζ με την συντοπίτισσα ομάδα του ΟΦΗ θέλουμε να είναι και θα είναι μια γιορτή για το χανιώτικο αλλά και το κρητικό ποδόσφαιρο .

Εμείς στον Πλατανιά ορίσαμε γενική είσοδο στον αγώνα 5 € ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι Χανιώτες να γιορτάσουν μαζί μας.

Εξάλλου η συμμετοχή της ομάδας μας σε αυτόν τον αγώνα είναι μια κατάκτηση που κάνει υπερήφανους εκτός από εμάς και όλους τους φιλάθλους του Νομού μας.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα θα διατίθενται σήμερα Σάββατο (18/5/19) από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά (Γ.Μαραμπουτάκη 99) από τις 17:00 έως τις 21:00.

Εισιτήρια θα διατίθενται επίσης την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 19/5/19) από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά (Γ.Μαραμπουτάκη 99) από τις 11:00 έως τις 16:00.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ΔΕΝ ισχύουν οι κάρτες διαρκείας, με τις τιμές στις αντίστοιχες θέσεις VIP να ορίζονται στα 20 ευρώ.

Η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ένα πραγματικά γιορτινό κλίμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι διαθέτει ΔΩΡΕΑΝ 300 εισιτήρια σε μαθητές σχολείων κάτω των 15 ετών τα οποία θα μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ, συνοδεία γονέα».

Scroll Up