Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ η Παναχαϊκή

Συντάκτης: Share:

Στους ρυθμούς του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ  κινείται η Παναχαϊκή για την αναμέτρηση της Τρίτης στο γήπεδο Αγυιάς.

Οι Πατρινοί αντιμετωπίζουν τα δικά τους διοικητικά προβλήματα , πιστεύεται , όμως ότι σύντομα θα βρουν την λύση τους και η ομάδα θα πορευτεί ενισχυμένη την περίοδο των μεταγραφών. Πάντως η νίκη επι του ΑΟ Τρίκαλα αναπτέρωσε το ηθικό και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών .

Η  προπόνηση της Κυριακής έγινε στο βοηθητικό με συνθετικό χλοοτάπητα, ώστε να προφυλαχθεί ο αγωνιστικός χώρος στην Αγυιά εν όψει του αγώνα Κυπέλλου της Τρίτης με τον ΠΑΟΚ.

Σε μια “κλωστή” κρέμεται η ισορροπία της Αχαϊκής ΠΑΕ

Μετά την χθεσινή παραίτηση του Τάκη Λαμπρόπουλου, η διοικητική ισορροπία κρέμεται σε μια κλωστή  στην Παναχαϊκή. Αυτός που κρατά τον σύλλογο σε ηρεμία είναι ο Κώστας Χρυσανθόπουλος μαζί  με τον πρόεδρο Κώστα Αποστολόπουλο, που δεν ανήκει όμως στην Αχαϊκή Συμμαχία , όπως και ο Δημήτρης Τσαούσογλου που είναι εκπρόσωπος της ερασιτεχνικής .Ο Κώστας Χρυσανθόπουλος είναι και ο μοναδικός Σύμμαχος και μέτοχος στην διοίκηση της ΠΑΕ και οι πληροφορίες λένε ότι  είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος αλλά αυτή την στιγμή κρατάει την ομάδα στην ζωή. Γιατί αν παραιτηθεί και αυτός η ομάδα πάει αυτόματα στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης.

Ο Δημήτρης Δρόσος  που βρέθηκε στην Πάτρα  καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας έχοντας συναντήσεις με αρκετούς συμμάχους και μετόχους της Παναχαϊκής συναντήθηκε  με τους Πλάτωνα Μαρλαφέκα και Δημήτρη Μπακαλάρο και ενώ όλα έδειχναν πως θα υπήρχε   συμφωνία, τελικά απέσυρε το ενδιαφέρον του ενώ ξαναβγήκε στο προσκήνιο ο Κουνάβης ζητώντας να του παραδώσουν τις μετοχές.  Είναι θέμα ημερών να βρεθεί λύση εκ των έσω .