Σπανός: “Φτάσαμε κοντά στη νίκη, αλλά χάσαμε…”

Συντάκτης: Share:

Οι Φαίακες έφτασαν κοντά στην νίκη αλλά εκεί που ήθελαν να κλειδώσουν το ματς δέχθηκαν την ισοφάριση και μοιραία ήρθε και η ήττα από τον Βόλο. 

Ο προπονητής της Κέρκυρας Δημήτρης Σπανός τόνισε « Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων, όπου περισσότερο είχε τον πρώτο λόγο η τακτική και λιγότερο η ικανότητα των παικτών. Θεωρώ ότι το φτάσαμε το παιχνίδι από την αρχή εκεί που το θέλαμε, δηλαδή στο να πετύχουμε πρώτοι γκολ και να βγούμε στην αντεπίθεση και να πετύχουμε ένα ακόμα για να το “κλειδώσουμε”. Νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι κρίθηκε ίσως η κατάσταση του αγώνα, δηλαδή η ήττα μας.

Σε δύο τρεις προϋποθέσεις που μας παρουσιάστηκαν θα έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεν το κάναμε. Ωστόσο, όταν απέναντι σου, έχεις μία εξαιρετική ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες, ήταν μοιραίο να φτάσουμε εκεί…

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βόλου, στο προπονητή της, στη διοίκηση και σε όλο τον κόσμο. Είναι η πιο σταθερή ομάδα μέχρι στιγμή και έχει πάρει τη θέση του οδηγού. Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας, ένα -ένα παιχνίδι, να μπούμε πάλι εκεί που είχαμε ως αρχικό στόχο”.