Σπανός: “Παίζαμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα σε δύσκολο φεγγάρι”

Συντάκτης: Share:
Σπανός: "Παίζαμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα σε δύσκολο φεγγάρι"

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας Δημήτρης Σπανός παραδέχθηκε ότι δεν πρέπει να ασχοληθούμε με την κριτική του αγώνα και πρέπει να κλείσουμε το κεφάλαιο για το Σπάρτη για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου την Πέμπτη.

Αναλυτικά δήλωσε

Σπανός: "Παίζαμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα σε δύσκολο φεγγάρι"

«Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι όπως το φανταζόμασταν, με μια ομάδα σε δύσκολο φεγγάρι, σε κακή συγκυρία. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο με την κριτική του αγώνα Πρέπει να κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε, από αύριο μέχρι την Πέμπτη. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που για μένα είναι εξαιρετική, έχει έναν προπονητή που τον έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου και να θέσουμε τις βάσεις για την σωτηρία μας.
Νομίζω ότι δεν μπορούμε να πούμε κάτι για το παιχνίδι. Μια ομάδα που είχε έναν παίκτη λιγότερο. Θεωρώ ότι πρέπει να κλείσουμε τώρα το κεφάλαιο Σπάρτη και να πάμε στο επόμενο. Εύχομαι στην ιστορική ομάδα της Σπάρτης να γίνει και πάλι η εξαιρετική ομάδα της Β’ Εθνικής, με πολύ κόσμο και να φτάσει εκεί που οι άνθρωποι της ονειρεύονται».

Σπανός: "Παίζαμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα σε δύσκολο φεγγάρι"

Βασίλης Βοσνιάδης
«Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή μου ότι ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το τελειώσουμε γιατί ήταν κομβικό για εμάς, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν σοβαροί και το καταφέραμε.
Συνεχίζουμε, για το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλό ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή και κοιτάμε αυτό.
Ευχαριστώ τον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω σήμερα το ντεμπούτο μου. Εύχομαι στην ομάδα της Σπάρτης να βρει τον δρόμο της και να επιστρέψει στα εθνικά πρωταθλήματα, όπως της αρμόζει».

Σπανός: "Παίζαμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα σε δύσκολο φεγγάρι"

Παναγιώτης Αποστολάκος
«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα της Σπάρτης. Προερχόμενοι από ένα βαρύ σκορ, η ομάδα πνέει τα λοίσθια. Προσπαθούμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα αξιοπρεπώς, όσο γίνεται. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική.
Η Δόξα είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Της εύχομαι να πετύχει το στόχο της και για εμάς να προσπαθήσουμε να φανούμε όσο γίνεται αξιοπρεπείς μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτά έχω να πω και ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο μας, στη δύναμη μας, που μας έχει στηρίξει σε πολύ δύσκολες στιγμές και τώρα τον έχουμε απογοητεύσει.
Τι πω… Συγνώμη και πάλι».

Scroll Up