Στην Κατερίνη διανυκτέρευσαν οι Βολιώτες

Συντάκτης: Share:

Ενοχλημένοι ήταν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Βόλος από τους υπεύθυνους του Αιγινιακού, καθώς δεν υπήρξε η παραμικρή ενέργεια για να καθαριστεί το γήπεδο στο ΔΑΚ Αιγινίου.

 Μάλιστα οι Βολιώτες υποστήριζαν ότι ενώ όλοι οι δρόμοι στο Αιγίνιο ήταν καθαροί οι διοικούντες του Αιγινιακού δεν μερίμνησαν για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος.

 Έτσι ο αγώνας  του Αιγινιακού με τον Βόλο αναβλήθηκε για την Δευτέρα , και οι δυο ομάδες θα δώσουν το παρών στο γήπεδο «Γιάννης Παραλυκίδης» το οποίο είναι όμως καλυμμένο με πυκνό στρώμα χιονιού τουλάχιστον 25 πόντους ,οπότε με τις παρούσες συνθήκες ούτε αύριο μπορεί να διεξαχθεί, . Ο διαιτητής  Βουρνέλης (Μακεδονίας),  με τους βοηθούς Φράγιο (Μακεδονίας), και  Παπαδόπουλος(Μακεδονίας),  και 4ο τον   Τεβεκέλης(Μακεδονίας) επιθεώρησαν το γήπεδο αλλά ήταν αδύνατο να παιχθελιποδόσφαιρο. Η ομάδα του Βόλου διανυκτέρευσε στην Κατερίνη  και όπως ορίζει  ο κανονισμός, όλες οι ομάδες θα πρέπει να ξαναβρεθούν στο γήπεδο στις 15.00 της Δευτέρας , αν και ο καιρός δεν φαίνεται να είναι σύμμαχος των ομάδων .