Συγκίνησε ο Αϊβάζογλου στα Τρίκαλα

Συντάκτης: Share:

Επικροτήθηκε από τους φιλάθλους των Τρικάλων η κίνηση του νέου αφεντικού του ΑΟΤ Ηλία Αϊβάζογλου να αφήσει ένα μπουκέτο λουλούδια στην μνήμη των δυο αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας του Παντελή Εξηνταφώτη και Στάθη Λαζαρίδη.

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση πριν το ματς με τον Ηρόδοτο καθώς πήγε στο εικονοστάσι που έχει χτιστεί στη μνήμη των δυο ποδοσφαιριστών και άφησε ένα μπουκέτο λουλούδια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Με μια άκρως θετική συμβολική κίνηση ξεκίνησε την παρουσία του στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ο νέος μεγαλομέτοχος Ηλίας Αϊβάζογλου.
Πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ηρόδοτο πήγαινε στο εικονοστάσι που έχει χτιστεί στο δημοτικό στάδιο στη μνήμη του Παντελή Εξηνταφώτη και Στάθη Λαζαρίδη και άφησε ένα μπουκέτο λουλούδια στη μνήμη των δυο αδικοχαμένων παικτών του ΑΟΤ. Μάλιστα όσοι φίλαθλοι αντιλήφθηκαν αυτή τη κίνηση εκφράστηκαν θετικά για τη κίνηση του νέου αφεντικού του ΑΟΤ».

Ζυμώσεις για νέο Δ. Σ

O νέος ιδιοκτήτης του ΑΟΤ Ηλίας Αϊβάζογλου άρχισε τις συζητήσεις και τις ζυμώσεις ,με τον στενό του συνεργάτη Νίκο Νίκογλου μαζί με άλλους Τρικαλινούς επιχειρηματίες προκειμένου να στελεχωθεί το νέο ΔΣ
Έτσι είναι θέμα ημερών να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού.
Κομβικό θεωρείται το ραντεβού με το ΔΣ του Ερασιτέχνη καθώς είναι βέβαιο ότι θα ζητηθεί απο μέλη του να συμμετάσχουν στο νέο σχήμα. Το ραντεβού ήταν για απόψε το βράδυ αλλά ίσως και να μεταφερθεί για αύριο.
Μάλλον δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται και το γεγονός ότι ο Ανδρέας Μπέκιος που έκανε το προξενιό με τον Αϊβάζογλου δεν θα έχει τον πρώτο ρόλο και για τον λόγο αυτό δεν ήρθε καθόλου στα Τρίκαλα. Είναι πολύ πιθανόν πάντως να μείνει στο ΔΣ ως απλό μέλος.