Συσκότιση, στον “αέρα” το ματς Απόλλωνα Πόντου με την ΑΕΛ

Συντάκτης: Share:

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη (20/12 – 19:30) η αναμέτρηση Απόλλων Πόντου – ΑΕΛ λόγω προβλήματος με την ηλεκτροδότηση του γηπέδου 40 λεπτά πριν από τη σέντρα λόγω σημαντικής βλάβης στον υποσταθμό που είναι έξω από το γήπεδο και το συνεργείο της ΔΕΗ θα χρειαζόταν πάνω από μια ώρα για να κάνει την βλάβη.

Ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Βρέσκας έκλεισε το Φ.Α. αναφέροντας ότι διαπιστώθηκε το εν λόγω πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση στις 18.50 και περίμενε για την αποκατάστασή του. Περίμενε εύλογο χρονικό διάστημα και όταν ενημερώθηκε πως χρειάζεται μία ώρα για την επιδιόρθωση, αποφάσισε την αναβολή του αγώνα. Σε
επικοινωνία των ανθρώπων της ΑΕΛ με τον Μάνο Γαβριηλίδη, πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου, έγινε γνωστό ότι αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη, αλλά δεν είναι σίγουρο ούτε αυτό.
Από πλευράς Απόλλωνα Πόντου ο νομικός εκπρόσωπος Βαγγέλης Χατζηϊωάννου, τόνισε ότι βάσει του άρθρου 21 παρ. 2 ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί την επόμενη μέρα, αλλά βάσει του κανονισμού, αρχικά την ευθύνη έχει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ όπου θα σταλεί το Φύλλο Αγώνα και εν συνεχεία θα πρέπει να γίνει ο ορισμός εντός 15 ημερών. Οι διαιτητές κατά την αποχώρησή τους τόνισαν ότι θα περιμένουν την επίσημη ενημέρωση το πρωί της Πέμπτης.

Πιθανότατα η ΕΠΟ θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα ενώ οι Πόντιοι σκέπτονται ήδη τον αγώνα της Κυριακής, με τον Ηρακλή στο γήπεδο του Μακεδονικού