Τέλος “εποχής”  για Αποστολίδη  από τη Νίκη Βόλου

Συντάκτης: Share:
Τέλος  "εποχής"  για Αποστολίδη  από τη Νίκη Βόλου

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη θητεία του Μανόλη Αποστολίδη στη Νίκη Βόλου, με την ομάδα να του εύχεται «υγεία κι επιτυχίες σε ό,τι και να επιλέξει να κάνει στο μέλλον».

Το κενό του στην εστία της ομάδας αναμένεται να καλυφθεί από τον Χανιώτη τερματοφύλακα Κώστα Περιστερίδη, που ήδη συμμετέχει στην προετοιμασία της Νίκης.

Ο Αποστολίδης αγωνίστηκε τη σεζόν 2013-2014 στη Νίκη και επέστρεψε το 2018, μένοντας μέχρι πρότινος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εύχεται σε ένα μέλος της οικογένειάς της υγεία κι επιτυχίες σε ό,τι και να επιλέξει να κάνει στο μέλλον.

Ο Μάνος Αποστολίδης έχει συνδέσει το όνομά του με τη λαμπρότερη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας και θα έχει διαχρονικά μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων των Νικιωτών.

Τέλος  "εποχής"  για Αποστολίδη  από τη Νίκη Βόλου

Αποχώρηση με αιχμές

Την αποχώρησή του από τη Νίκη Βόλου γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στο FB o Μάνος Αποστολίδης. Η έλευση του Κώστα Περιστερίδη στην ομάδα και η μη χρησιμοποίησή του στο φιλικό με την Παναχαϊκή αποτέλεσαν προάγγελο της αποχώρησής του από την ομάδα. Από τα γραφόμενα του τέως πορτιέρε της Νίκης φαίνεται πως το διαζύγιο δεν ήταν βελούδινο. “Το ποδόσφαιρο αν και παίζεται με μπάλες, δυστυχώς λίγοι στον χώρο τις έχουν” γράφει χαρακτηριστικά ο Μάνος Αποστολίδης.

Το ποστ:

Τέλος  "εποχής"  για Αποστολίδη  από τη Νίκη Βόλου

Scroll Up