Τέλος ο Καρατσανάκοφ απο Παναχαϊκή

Συντάκτης: Share:

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Παναχαϊκής  ο  Βούλγαρος μεσοεπιθετικός Αντόν Καρατσανάκοφ ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με την ομάδα της Αχαΐας.

Η σχετική ανακοίνωση των Αχαιών αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντόν Καρατσανάκοφ. Ευχόμαστε στον Αντόν κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”

Ατομικό ο Μασούρας

Στο βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής.

Οι «κοκκινόμαυροι» ξεκίνησαν την προπόνηση όλοι μαζί με ασκήσεις συναρμογής και τεχνικής. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν τακτικά τελειώματα για αρκετή ώρα. Στο τελευταίο κομμάτι του προπονητικού προγράμματος που περιείχε παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, δεν συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές για λόγους αποφόρτισης.

Όσον αφορά τον Νίκο Μασούρα, έκανε ατομικό πρόγραμμα κυρίως για προληπτικούς λόγους, καθώς μετά το χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (16/1), δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Πλατανιά (19/1-15:00) έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής (18/1) και θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.