Την Τετάρτη η πρώτη  της Βέροιας – Κλείνει Βοσνιάδη για τα γκολποστ

Συντάκτης: Share:

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της Βέροιας γνωστοποίησε  ότι η πρώτη  συγκέντρωση της «Βασίλισσας», θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη στο προπονητικό κέντρο Ταγαροχωρίου.

Επίσης  θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός  για την έναρξη της νέας περιόδου και στη συνέχεια η πρώτη προπόνηση, ενώ την άλλη Πέμπτη η ομάδα θα ανεβεί στον Αγ. Παύλο, στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 στις 6:00μ.μ θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο Ταγαροχωρίου ο αγιασμός της ομάδας μας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και παράλληλα η πρώτη προπόνηση της ομάδας, ανοιχτή για το κοινό.

Ανακοινώνουμε επίσης πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ξεκινήσει στην 1 Αύγουστου στον Άγιο Παύλο Νάουσας, όπου η ομάδ θα δώσει και κάποιους από τους φιλικούς της αγώνες».

Η Βέροια κλείνει Βοσνιάδη

Πολύ κοντά στην υλοποίηση της 5η μεταγραφής βρίσκεται η Βέροια μετά την συμφωνία με τους Σιμόνι, Πέντα, Ζούρκο και Καψάλη.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη σχεδόν τα βρήκε με τον 30χρονο γκολκίπερ  Παναγιώτη Βοσνιάδη  για να  καλύψει το κενό του Κοντογουλίδη.

Ο Τριανδριώτης  τερματοφύλακας, έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε  επίσης σε Πανιώνιο, Λάρισα, Αιγινιακό, Αγροτικό Αστέρα, Μακεδονικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πυρσό Γρεβενών και Αχιλλέα Τριανδρίας.